Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dropp sterk sminke

Foto: Privat
Sist oppdatert:
Bloggeren Ida Wulff er folkets dommer når Side2 skal plukke ut hvem som har Norges kuleste stil.

(SIDE2:) Ida Wulff er Norges mest populære blogger. Nå er hun aktuell i Paparazzi-juryen til Side2 som folkets dommer.

Les mer om konkurransen og meld deg på her.

- Jeg er en helt vanlig jente
Wulff beskriver bloggen sin som en dagbok, hvor leserne får full innsikt i livet hennes.

- Bloggen handler om alt fra klær til kjærlighet, så jeg tror at «alt mellom himmel og jord» er en fin definisjon på hva bloggen inneholder, sier hun.

Les Ida Wulffs blogg her.

Men hvorfor har bloggen hennes blitt så populær?

- Jeg tror min blogg er så populær fordi jeg verken har silikonpupper eller drikker champagne til frokost. Jeg er bare en helt vanlig jente, i likhet med de fleste andre, og jeg tror folk liker å lese det jeg skriver fordi de kjenner seg igjen. Folk vil lese om tabber på bussen og kranglene rundt middagsbordet - ikke fotoshooter og limousinturer, sier hun.

Ingen trendslave
Side2s Paparazzi-konkurranse skal kåre Norges kuleste stil. En jury bestående av seks personer skal plukke ut stilige nordmenn.

Wulff er selv opptatt av klær:

- Når zebramønster er in, er jeg ikke den første som løper og kjøper zebramønster. Så på den måten er jeg nok ingen motefreak eller trendslave, men jeg er likevel sykelig opptatt av både klær, sko, hår, sminke og tilbehør, sier hun.

Likevel er det viktigst at hun føler seg vel i det hun går i.

- Selv om jeg selv er noe konservativ i måten jeg kler meg på, syns jeg det er interessant å observere andres klesstil og måte å uttrykke seg på gjennom klær. Det kan si så utrolig mye om et menneske, sier hun.

Må ha utstråling
For å få Wulffs stemme i konkurransen, må man ha selvtillit.

- Jeg er opptatt av at folk skal tro på seg selv og være stolte av hvem de er. Altfor mange unge jenter i dag sliter med selvtilliten sin fordi de har for stor nese, for lange tær eller litt valpefett rundt magen - sånne småting som ingen andre ser, sier hun.

Hun leter også etter utstråling.

- Om smilet og personligheten ikke er på plass, kunne jeansene like gjerne vært plassert på en utstillingsdukke, sier hun.

Wulff gir også noen motetips:

- Dropp sterk sminke! Oransje ansikter med kullsorte øyenkroker er ikke tingen. Det er vår og det går mot sommer, så sett i gang og hamstre søte tunikaer og slitte jeans. Jeg heier forresten på den maritime stilen i år også, og har allerede skapet fullt av blå- og hvitstripete sommerkjoler og bikinier, sier hun.

Mange tilbakemeldinger
Bloggen hennes har fått mye oppmerksomhet, og hun oppdaterer siden ofte.

- Jeg begynte å blogge først og fremst fordi jeg alltid har vært glad i å skrive. Jeg har hatt et par frilansjobber hos noen lokalaviser, men har alltid drømt om å være en liten Carrie Bradshaw med min egen spalte og egne meninger. Det var ikke særlig tilfredsstillende med fem-på-gata-intervjuer, så jeg opprettet bloggen for å kunne uttrykke meg og leke med skrivingen på min egen måte, sier hun.

Hun får mange tilbakemeldinger fra leserne.

- På bloggen får jeg utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger, og det er fantastisk morsomt å se hvor stor tillit leserne har til meg. Jeg blir helt overrasket når unge jenter mailer meg og sier at jeg er et forbilde, eller når de spør meg om hjelp med spiseforstyrrelser, kjærlighetssorg eller venninnekrangler, sier hun.

Det kommer imidlertid noen negative kommentarer også.

- Jeg er veldig frittalende og bruker mye ironi og sarkasme - ikke alle skjønner seg bestandig på det, sier hun.

Vil du sikre deg en plass i konkurransen i Oslo på lørdag?

Send SMS til 1930 med kodeord «OSLOBOG». Dette koster 1,- krone. Da sikrer du deg også en goodiebak full av stæsj når du møter opp.

Les mer om Paparazzi og meld deg på her.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!