- Dropper kuttet i barnetillegget for uføre

Ifølge VG skal statsminister Erna Solberg og regjeringen ha bøyd av for kravet fra Kristelig Folkeparti og Venstre om å droppe kuttet i barnetillegget for uføre i statsbudsjettforhandlingene.

Ifølge VG skal statsminister Erna Solberg og regjeringen ha bøyd av for kravet fra Kristelig Folkeparti og Venstre om å droppe kuttet i barnetillegget for uføre i statsbudsjettforhandlingene. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Regjeringen skal ha gått med på å droppe det utskjelte forslaget om kuttet i barnetillegget til uføre, ifølge VG.

13.11.14 23:27

Det bekrefter sentrale kilder med innsyn i det som foregår i budsjettforhandlingene, skriver VG.

Knut Arild Hareide (Krf) og Trine Skei Grande (V) har stått last og brast bak kravet om å skrinlegge den blåblå regjeringens foreslåtte kutt i barnetillegget i uføretrygden.

LES OGSÅ: Budsjettforhandlingene fortsetter søndag

Ifølge de samme kildene skal de fire borgerlige budsjettkameratene i stedet være enige om å jobbe frem alternative løsninger til endringer i ordningen.

Det skal både KrF og Venstre ifølge avisen ha gått med på.

Les Stavrums blogg: Bedre for de fleste uføre

Ingen fra hverken KrF, Venstre, Høyre eller Frps forhandlingsdelegasjoner har ønsket å kommentere VGs opplysninger om at kuttet i barnetillegget er droppet, skriver avisen.

Knut Arild Hareide (KrF) og Trine Skei Grande (V) skal ifølge kilder med innblikk i forhandlingene ha fått gjennomslag for kravet sitt om å ikke kutte i barnetillegget for uføre. Foto: Montasje: Terje Pedersen/Jørgen Berge (NTB scanpix/Nettavisen)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.