Gå til sidens hovedinnhold

- Dropper sixpacken

TV 2-sportens Carsten Skjelbreid (38) trener mye, men dropper ikke god mat.

(SIDE2): I fjor overrasket programlederen alle med elegante dansetrinn og vrikkende hofter i «Skal vi danse» og stakk til slutt av med seieren.

Trener nesten hver dag
Dansefoten svinger ikke lenger like heftig, i stedet holder Carsten formen med løping, styrketrening, fotball og håndball.

Denne artikkelen er levert av Trening.no

- Jeg prøver å få trent fire eller fem ganger i uken, men jobbreiser gjør at det ofte blir vanskelig. Uansett forsøker jeg å få til en løpetur så ofte jeg kan.

TV-kjekkasen mener det er viktig å variere treningsformene.

- Jeg kjeder meg hvis jeg trener det samme hele tiden. Favorittene er ballidrett, men en løpetur med bikkja er også strålende. Både for bikkja og matfar.

38-åringen trener hovedsakelig for å vedlikeholde kroppen.

For glad i øl
- Følelsen når man er ferdig med en hard treningsøkt kan nesten ikke måles. Jeg ser på det som å legge litt i «banken» til den dagen jeg blir gammel og grå.

Selv om han liker å trene, ofrer ikke programlederen god mat til fordel for drømmekroppen.

- Jeg er veldig lite bevisst på kosthold. I en perfekt verden burde jeg kuttet ut sjokolade og potetgull, men livet er for kort til bare å spise sunt. Jeg føler at hvis jeg trener hardt, fortjener jeg også en godbit i til slutt. Dessuten er jeg for glad i øl til å noensinne få sixpack.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto