- Drosjesjåfør og passasjer sloss om regningen

Det var ikke det eneste problemet.

RÆLINGEN (RB.no): En drosjesjåfør (52) og en passasjer (32) begynte å sloss da kjøreturen var over og oppgjørets time var kommet.

Ifølge politiet skal de ha røket i tottene på hverandre da passasjerens bankkort sviktet idet han skulle betale for drosjeturen.

– Drosjesjåføren skal ha bedt om å få noe i pant fram til passasjeren kunne betale for seg, men passasjeren skal ha nektet å gi fra seg det drosjesjåføren ville ha i pant. Dette skal være årsaken til slosskampen, forteller operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til RB.no.

Nabo meldte fra

Hendelsen skjedde på en adresse i Øvre Rælingsvei natt til torsdag.

Klokka 03.17 ble politiet oppringt av en som fortalte at en drosjesjåfør og en annen mann sloss på utsiden av nabohuset.

– Meldingen gikk på at drosjesjåføren skulle ha slått til en nabo av innringeren, sier Jahr.

Til legevakt

Kort tid etterpå ringte drosjesjåføren, en 52 år gammel mann fra Oslo, selv til politiet.

– Han hadde da kjørt til Rud skole, og fortalte at han blødde og trengte ambulanse. Vi rykket ut og ambulanse kom til stedet, forteller operasjonslederen til RB.no.

Både drosjesjåføren og passasjeren, en mann (32) fra Rælingen, ble undersøkt på stedet av helsepersonell.

Drosjesjåførens tilstand var ifølge politiet slik at han fikk beskjed om selv å oppsøke legevakt, mens passasjeren, som hadde fått et kutt i bakhodet, ble fraktet til legevakt med ambulanse.

– Prøvde å spise opp hasjklump

Politiet har opprettet sak på forholdet.

– Vi vet ikke foreløpig hvem som var verst eller best når det gjelder slossingen, men saken vil bli fulgt opp videre, sier Jahr.

Rælingen-mannen blir også anmeldt av politiet for besittelse av narkotika.

– Det ble funnet en klump med hasj hos mannen. Denne prøvde han først å spise opp, men rakk det ikke før politipatruljen oppdaget og fikk tak i den, forteller operasjonsledern.

Denne saken er levert av RB.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.