RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Du blir aldri lei av denne

Og aldri har noen hatt mer rett.

(LXUS.no) - I dag skal vi lage bellini, sier Elias Gonzalez og LXUS' utsendte sukker fornøyd - som lyden av en champagnekork som spretter med perfekt presisjon.

ALLTID PÅ MOTEN: I sommer viser Elias deg hvordan du lager noen av verdens beste, mest etterspurte og klassiske drinker. Først ut er denne sprudlende favoritten.

Grims Grenkas drevne bar manager og mixolog har siden brøytekantene var på sitt høyeste i vinter gitt deg ukens LXUS-drink hver fredag. I sommer skal han lære deg å lage alle klassikerne, og hva er vel da bedre å starte med enn nettopp en bellini? At den i tillegg er superenkel å lage, vil garantert gjøre dette til en vinnerdrink du kan imponere gjestene dine med i sommer.

FLERE OPPSKRIFTER:
LXUS Sangria
Pimm My Drink

- Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har laget denne før, sier Elias, som sammen med LXUS' testpanel slår fast at ukens LXUS-drink trolig er en av verdens aller beste.

- Dette er en glimrende sommerdrink - du blir aldri lei av denne, slår den erfarne mixologen fast. Og aller best blir den når man lager den på Elias-måten:

- Du kan bruke vanlig ferskennektar, men om du ønsker mer konsistens er det strålende å blande noen friske, skrelte ferskner med litt nektar.

LES OGSÅ:
Dette er den nye vinen
Verdens beste minibarer

Den originale bellinien skulle egentlig lages med prosecco, men som alle luksusdyr vet gjør en ekte brut champagne jobben minst like godt!

Slik lager du bellini:

1 moden fersken eller nektarin (eventuelt nektar)

2 cl crème de pêche

Prosecco, champagne eller musserende vin av høy kvalitet

Kjør fersken og eventuell nektar i en blender. Ha alle ingrediensene i et champagneglass og rør. Dekorér med en ferskenbit på kanten av glasset.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere