*Nettavisen* Nyheter.

- Du er den største pingla

Julianna og Tommen kjeftet lagkameraten huden full da han trakk seg fra ekspedisjonen.

20.10.08 08:30

(SIDE2:) Programleder Christer Falck ga Nelden Petersen et ultimatum da han ville trekke seg fra søndagens episode av Robinson-ekspedisjonen: Han kunne enten velge å holde ut litt lengre, eller så måtte resten av lag Sør tilbringe et døgn i Helvete. Årsaken til det hele var søvnmangel og insektsstikk som holdt på å drive han til vanvidd. Tommen og Julianna var ikke sene om å skjelle ut 26-åringen.

- Gratulerer Nelden, du er den største pingla jeg har møtt i hele mitt liv, sa Julianna da han tok sin endelige avgjørelse.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dårlig stemning
Stemninga var ikke noe særlig bedre i lag Nord etter at Anthonys konspirasjoner sendte Øyvind hjem i forrige episode. Øyvinds kjæreste, Britt, følte seg ikke særlig tilpass på laget, og redningen ble nye laginndelinger før kappestriden.

Dramatisk kappestrid
Det oppsto dramatikk da George holdt på å besvime under kappestriden. Deltakerene skulle spinnes rundt og balansere på planker. I den sterke varmen ble det for mye for 54-åringen som overlevde et lynnedslag tidligere i ekspedisjonen. Til tross for en deltaker mindre var det til slutt det nye lag Nord som ble premiert med to kyllinger.

Blodig robinsonkamp
Kveldens robinsonkamp foregikk under vann, hvor deltakerene måtte bytte på å holde en synkende bjelke oppe. Dersom de mistet bjelken ville den stikke hull på en ballong fylt med blod. Selv om de tapte kappestriden var det lag Sør som gikk av med seieren etter at Christopher og Nadia var uheldig med sin bjelke.

Overraskende utstemming
Under utstemmingen fremsto Nadia som det svakeste ledd mot de tre guttene, men overraskende nok var det konspiratøren Anthony som måtte reise hjem denne gangen.

- Som man reder ligger man, heter det. Jeg gamblet og falt for mitt eget grep, men kan leve med det, sa Anthony etter utstemminga.

Han syntes det var en ubeskrivelig bitter opplevelse å bli stemt ut siden han så seg selv som en vinner.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.