*Nettavisen* Nyheter.

- Du er et kjempesvin

Line Sofie og Jon Foto: (TV3)

Line Sofie og Jon gråter, krangler og dolker hverandre i ryggen på «Paradise Hotel».

26.05.09 08:15

(SIDE2:) Som så mange andre krangler begynte også denne relativt uskyldig.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Under forrige ukes parseremoni i danske «Paradise Hotel», klarte Line Sofie å lire av seg at selv om hun synes at det var taktisk lurt av henne å bo sammen med Jon, så var hun ikke seksuelt tiltrukket av ham på noen måte.

Såret og vonbråten
Jon tok dette særdeles personlig.

- Jeg forstår det ikke, jeg synes det er skikkelig ondt. Jeg forstår ikke hvorfor du føler en trang til å ydmyke meg på denne måten, klaget han til Line Sofie senere på kvelden.

Neste morgen har de begge fått roet seg, og Line Sofie bestemmer seg for å være spesielt hyggelig overfor Jon.

Prøver å gjøre det godt igjen
- Jeg er meget interessert i å beholde Jon som partner. Det er han som jeg stoler mest på her inne. Jeg føler meg ikke hundre prosent sikker på ham etter parseremonien, så jeg får prøve å bevise at jeg fortsatt er lei meg for det jeg sa, sier hun.

Og til å begynne med virker planen som den skal. Selv når deltakerne får vite at de får en ny, hot jente inn på hotellet, sverger Jon på at han ikke vil bytte ut Line Sofie.

- Jeg kommer ikke til å bytte henne ut. Men det er jo aldri koselig å få vite at en annen person ikke synes du er seksuelt attraktiv, mumler han.

Skifter mening
Men etter en lang prat med kompisen Ronnie, får pipen en annen lyd.

- Jeg føler at med Line Sofie så er alt litt tvunget. Jeg tror ikke det skal så mye til før hun velger noen andre, innrømmer Jon.

Dermed tar Jon sjansen på en prat med den nye jenta, 21 år gamle Louise. Hun har nemlig fått i oppdrag å splitte et par, og på tomannshånd ber Jon om at hun splitter ham og Line Sofie.

- Du er ingen Dr. Phil
Line Sofie lukter lunta og snart innrømmer Jon hva han har gjort.

- Jeg føler et kjempehat for ham akkurat nå. Jeg har ikke lyst å snakke med ham om noe annet enn at jeg synes han er et kjempesvin. Jeg vil ikke forklare følelsene mine for ham, han skal ikke være noen Dr. Phil for meg, snufser hun.

Følg intrigene på «Paradise Hotel Danmark» på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.