- Du er nestemann, William

Foto: (Splash News/All over press)

Prinsen ble ertet i bestevennens bryllup.

(SIDE2): Kate Middleton (27) og prins William (27) gikk begge ned kirkegulvet i helgen. Riktignok bak Williams bestevenn og kaptein i hæren Nicholas van Cutsem (31) da han fikk sin Alice Hadden-Paton i kirken Guards Chapel i London.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Nestemann?
Da William gratulerte Nicholas som fersk ektemann, klarte ikke brudgommen dy seg og ertet prinsen: - Du blir nestemann ut, vet du!

William skal ha ledd av kommentaren og tatt Kate i hånden ut av kirken. Kate var kledd i en lyseblå brokadekjole med tilhørende hatt, og så solbrun og vakker ut etter en ferie i Karibien.

Tull, men...
Kate og William har datet siden 2001, og har dermed vært et par lenger enn flere av venneparene de to henger med. Flere og flere av dem gifter seg nå, og en kilde til The Sun tror det kan resultere i at det snart vil kime i bryllupsklokkene for Kate og William også.

Men paret har utvilsomt ingen hast med verken forlovelse eller bryllup, og William har tidligere sagt at en militær karriere kommer først akkurat nå.

Nære venner
Det var mange gjester i helgens bryllup - og flere av dem er også nære venner av de britiske prinsene. Både prins Harry (24) og William ankom kirken der bryllup sto sammen med brudgommen. De to hjalp til med plasseringen av gjestene.

Nicholas er en barndomsvenn av dem begge, og hans får igjen er en god kompis av prins Charles.

Kirken, som ligger i nærheten av Buckingham Palace, der bryllupet ble holdt var den samme som prinsene holdt minneseremonien for 10-årsmarkeringen av prinsesse Dianas død i 2007.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag