RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Du får en siste sjanse, Diouf

El Hadji Diouf, Bolton.
El Hadji Diouf, Bolton. Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Boltons manager Sam Allardyce har fortalt urokråka El-Hadji Diouf at han har en siste sjanse til å redde karrieren sin.

Bolton-spilleren kommer tilbake fra en trekampers karantene mot Manchester United på 2. juledag, etter at han var utestengt på grunn av nok en spytteepisode. Nå har Allardyce advart spissen/midtbanespilleren mot ytterligere episoder.

Diuof var noen hårstrå unna å få sparken etter at han spyttet Portsmouths forsvarer Arjan de Zeeuw i ansiktet sist måned.

- El-Hadji vet at han ikke har råd til å reagere på en liknende måte en gang til. Folk vil prøve å provosere ham. Så hvis han havner i den situasjonen igjen, må han takle det. Gutten vet at dette er hans siste sjanse. Det er ingen tvil om at han forstår rekkevidden av det han har gjort, sier Allardyce til The Sun.

Bolton reiser til Old Trafford 2. juledag, vel vitende om at de har vunnet to av de tre siste oppgjørene der. Men Allardyce vet det vil bli enda vanskeligere å klare det i år.

- Sir Alex tror at United definitivt vil vinne ligaen om de kan få sju 1-0-seire etter jul, og jeg er enig. United er ni poeng bak Chelsea nå, men United kom tilbake etter å ha ligget enda lenger bak da de snøt Arsenal for ligatittelen for to år siden. De hadde en utrolig rekke med seire det året, og det er ingen grunn til å tro at de ikke kan gjøre det i år også. Alt forandrer seg etter jul, og 1-0-seire blir så viktig når presset bygger seg opp, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere