*Nettavisen* Nyheter.

- Du har fucket det opp

Eyvind Hellstrøm hevdet han aldri ville banne på TV, men på Asia Restaurant glipper det nok litt.

30.10.08 13:56

(SIDE2:) Før innspillingen av Eyvind Hellstrøms TV3 program «Hellstrøm rydder opp», var både mesterkokken og kanalen klare på at han er en ganske annen type enn sin britiske kollega Gordon Ramsay.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

«Hellstrøm rydder opp» er basert på Ramsays program, «Kitchen Nightmares», men der Ramsay kjefter og ydmyker, har Hellstrøm valgt en mer pedagogisk og støttende modell. Han har også sagt at vi i motsetning til grovmunnede Ramsey nok aldri får se ham banne på samme måte som sin hissige kollega.

Skolerett
I kveldens episode får vi se bevis på at Hellstrøm pent må ete i seg de ordene.

Hellstrøm skal få Asia Restaurant på Sandakersenteret i Oslo tilbake på rett spor. Maten er grei, beliggenheten god, innredningen er fin og besøket helt uteblivende. Da stedets innehaver Nguyen Minh Viet roter til bestillingene, må han stå skolerett.

Se Hellstrøms banning her
(artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED
video_embed(11386);

Den sindige 59-åringen tok også fram friske gloser i et intervju av Dagens Næringsliv etter en anmeldelse av restauranten hans «Bagatelle».

Selv om han låner Ramsays favorittord blir tiraden fortsatt av den milde sorten, og Gordon Ramsey selv ville nok bare ristet på hodet. Han tar nemlig betydelig mer av når han blir sinna...

Se et klassisk Ramsey-angrep her
(artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED

Mangel på raseriutbrudd til tross, så har det norske folk trykket Hellstrøm-metoden til sitt bryst, og TV3 kan vise til svært gledelige seertall.

- Vi ligger og vaker rundt 300.000 seere, noe som i vår målestokk er helt fantastisk, forteller informasjonsmedarbeider i TV3 Øyvind Skovli.

Programmet har over de siste par ukene økt med over 100.000 seere, og hvis man regner med seerne på reprisene trekker Hellstrøm over 400.000 seere per program.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.