*Nettavisen* Nyheter.

- Du skal tilfredsstille din mann

ANNA ANKA: Den svenske Hollywood-fruen kom sent, men godt inn i den offentlige debatten i 2009. Foto: Suslin, Maja (Scanpix)

Luksushustruen gir seg ikke med sjokkuttalelsene.

24.09.09 21:46

(SIDE2): Ikke uventet sjokkerte Anna Anka på «Skavlan»-innspillingen torsdag.

- Du skal tilfredsstille din mann. Ellers kommer det noen andre og tar ham. Det gjelder motsatt også. Mannen skal tilfredsstille sin kvinne. Hvis ikke det går, får man gjøre det selv med ulike verktøy, sa Anna Anka under innspillingen av Fredrik Skavlans «Skavlan» på SVT i kveld, ifølge Dagbladet.

- Kvinnene forfaller
Anka er kvinnen som de siste dagene har provosert med sine utsagn om at kvinnens jobb er å tilfredsstille mannen seksuelt, og at mannen ikke bør hjelpe til med husarbeid.

Den hjemmeværende husmoren er gift med Paul Anka og lever Hollywood-livet i Los Angeles. Hennes kontroversielle utsagn om likestilling startet på TV-serien «Svenska Hollywoodfruar», hvor hun deltar.

Hennes blogginnlegg «Jeg vil bli et forbilde for svenske kvinner» har også blitt en vanvittig snakkis denne uka. Der skriver hun blant annet:

«I Sverige er det tillatt å forfalle bare man får en mann. Det er synd på svenske menn. De gifter seg med pene kvinner som raskt blir uattraktive, begynner å kle seg stygt og bryr seg ikke om mannens behov»

(Artikkelen fortsetter under bilde)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Suslin, Maja

- Kult å provosere
Og da hun gjestet «Skavlan», som sendes på NRK og SVT fredag, var temaet selvsagt bråket hun har skapt de siste dagene. Og hun kom med nye provoserende utsagn.

På spørsmål om hvorfor hun har kommet med uttalelsene som ga så sterke reaksjoner, svarte hun, ifølge Dagbladet:

- Det er kul. Man må ha en utblåsing iblant!

Andre gjester på TV-programmet var rapperen Jay-Z, Henrik Schyffert, Elin Ørjasæte og Aftonbladets debattredaktør Karin Magnusson.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Suslin, Maja

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.