RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dyttet hodet mitt mot skrittet

Foto: TIMOTHY A. CLARY (Afp)
Sist oppdatert:
En fjerde kvinne anklager presidentkandidat Herman Cain for seksuell trakassering.

Herman Cain, som er kandidat i Republikanernes nominasjonsprosess, har tidligere blitt beskyldt for seksuell trakassering av tre kvinner.

Mandag har en fjerde kvinne rettet anklager mot Cain, og anklager ham for seksuell trakassering.

Det angivelige offeret avholdt sammen med sin advokat Gloria Allred en pressekonferanse mandag kveld, melder nyhetsbyrået AP.

Den seksuelle trakasseringen skal angivelig ha skjedd i Washington D.C. i 1997 da kvinnen spiste middag sammen med Cain.

Sharon Bialek hevder at Cain skulle hjelpe henne med å finne en jobb, ettersom hun nylig hadde mistet sin lederstilling i et utdanningsforbund.

- Han bøyde seg ned og la hånden på låret mitt, under skjørtet og mot mine kjønnsorganer. Han dyttet også hodet mitt mot skrittet sitt, sa kvinnen på en pressekonferanse i New York mandag kveld.

Cain har i en uttalelse benektet påstanden. Bialek er den eneste av de fire kvinnene, som har anklaget Cain for seksuell trakassering, som har uttalt seg offentlig til media.

Den tidligere forretningsmannen Cain gjør det svært bra på meningsmålingene. I forrige uke ledet han foran Mitt Romney på en måling utført av Rasmussen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere