RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- EDB-avklaring i januar

Sist oppdatert:
Meglerhuset Fearnley tror på en avklaring rundt den mye omtalte Gjensidige Nor-avtalen til EDB i løpet av januar. EDB Fellesdatas Ole Trasti sier til iMarkedet at han tror på en avklaring i løpet av våren
Problemene mellom Gjensidige Nor og EDB har vært omtalt en rekke ganger. Saken gjelder at Gjensidige Nor har invitert inn andre leverandører av banksystemer i en tilbudsrunde med sin nåværende leverandør EDB. Denne anbudsrunden var noe av bakgrunnen for at finsk-svenske Tietoenator kjøpte Merkantildatas datterselskap Provida i fjor. I sluttfasen er det også Tietoenator og EDB det står mellom.

Venter avklaring
I en oppdatering fra meglerhuset Fearnley står det at meglerhuset venter en avklaring rundt Gjensidige Nor-avtalen i januar.

Til iMarkedet sier adm. direktør Ole Trasti at han tror på en avklaring i løpet av våren, men at dette er opp til Gjensidige Nor og avgjøre.

Fredag meldte EDB om en ny avtale med SkandiaBanken. I den nye avtalen går SkandiaBanken over på EDBs standardplattform for nettbank. Fearnley venter at og Actabanken vil gå over på EDBs standardplattform i løpet av første kvartal.

Les mer om den nye avtalen her: EDB: Dobling i nettbank-transaksjonene (Ny) .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere