RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Eia må tåle stunt

Sist oppdatert:
Etter at konen til Harald Eia klaget inn et Se og Hør-stunt til PFU, svarer Se og Hør at Eia ikke kan ta på vei for noe han selv er kjent for.

(SIDE2:) Det var etter at Se og Hør testet kjendisers forhold til julebukker at Anne Ryg reagerte. Ukabladet hadde fått tre barn til å banke på familiens dør, mens journalisten og fotografen lå i buskene og skildret det som skjedde.

Dette klaget Ryg inn for Pressens faglige utvalg (PFU). I et skriftlig tilsvar legger Se og Hør vekt på at Rygs ektemann selv har gjort lignende stunts, og at bladet derfor er overrasket av at de har klaget inn saken.

«Eia er kjent for sine pågående stunt på tv», skriver redaktør Harald Haave, og tilføyer: «Men når de selv blir utsatt for noe så uskyldig som tre julebukker, som attpåtil gir familien terningkast fem for mottakelsen, da kommer reaksjonene!»

Ifølge Dagbladet svarer Ryg med at det ikke er Eia som er avbildet i Se og Hør-reportasjen og at det heller ikke er han som har klaget saken inn for PFU.

Flere nyheter og tvguide her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere