RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Britisk politi (-)

- Ekkelt og nedverdigende

Den pedofilitiltalte barnehagetanten Vanessa George snakker for første gang.

- Jeg er virkelig rasende på meg selv. Det er absolutt motbydelig, sier Vanessa George (39) om overgrepsbildene hun tok av små barn i barnehagen der hun jobbet i Plymouth i Sør-England.

I lydavhør med politiet, som er gitt til BBC, forteller George om overgrepene. George har forklart at hun tok overgrepsbildene for å tilfredsstille Colin Blanchard, en mann hun møtte på Facebook. Blanchard er tiltalt i den bestialske overgrepssaken sammen med George og en annen kvinne; Angela Allen (39).

- Jeg likte det ikke
- Jeg gjorde det ikke fordi jeg likte det eller noe slikt, har George sagt. Hun har framstilt seg selv som et offer, men av avhørene går det fram at hun ikke gjorde dette av frykt for Blanchard.

- Jeg sa «du må putte en ring på min finger hvis jeg skal gjøre slike ting». Og han sa «mmm» du vet. Jeg vet det var galt. Det var ekkelt og nedverdigende, sier hun på lydbåndet.

George har fortalt at hun tok bilder av barna på toalettene der hun ikke ble sett. Hun tok for seg de yngste barna fordi det var enklest å forgripe seg på dem. Bildene tok hun med sin «morotelefon» for deretter å sende dem til Blanchard.

- Sadistisk interesse i barn
Men selv om George har innrømmet å ta bildene, har hun ikke villet snakke om de verste bildene. Bildene der George selv utfører overgrep. I BBCs innslag forteller journalisten at stemningen endrer seg dramatisk i George sitt avhør med politiet.

- Politiet mener hun hadde en sadistisk seksuell interesse i barn. Politiet viser henne bilder av misbruk de har avslørt. Så ekstreme misbruk at de ikke kan rapporteres om. Nå nekter hun å snakke, rapporterer journalisten.

George nekter å fortelle politiet hvilke barn hun har forgrepet seg på. Dette er informasjon som politiet og de mange foreldrene, er svært interessert i. For å legge press på George har politiet derfor valgt å offentliggjøre avhør av kvinnen.

Du kan høre lydavhøret her (BBC ekstern lenke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere