RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ekstremt høyt nivå på turneringen

FC København-trener Brian Riemer hyller Carnegie Elite Tournament.

FC København vant Carnegie Elite Tournament i Vallhall etter å ha beseiret IFK Gøteborg i finalen fredag.

- Det er fantastisk for oss å vinne. Denne turneringen holder et ekstremt høyt nivå, og at vi vinner denne er et tydelig bevis på at vi holder høy standard. Det betyr mye for oss, sier FCK-trener Brian Riemer til fotball.no.

- For oss er det viktig med gode forberedelser frem mot sesongen. Her i hallen er det varmt og fine forhold, noe som er fint når det er vinter ute. Vålerenga har gjort en meget god jobb med dette arrangementet.

I finalen mot IFK Gøteborg stod det 2-2 etter full tid, men danskene var best fra ellevemetersmerket i straffesparkkonkurransen.

- Det var en tett kamp, der IFK forsvarte seg godt. Jeg følte at vi styrte det meste og fortjente å vinne. Det var viktig for oss å komme tilbake tidlig etter at de tok ledelsen, sier Riemer.

- Hos oss er det spillere som ønsker å spille for A-laget til FCK, da er det fint for dem å kunne vise seg frem mot de beste lagene i Norden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere