RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ekstremt uheldige som taper

Sist oppdatert:
- Men jeg er ikke fornøyd med at vi ikke klarer å skape flere sjanser, sier Martin Andresen etter 0-1 hjemme mot Odd Grenland.

Se intervju med Andresen her

Martin Andresen var veldig skuffet etter at Vålerenga ikke klarte å henge seg på i medaljekampen i Tippeligaen etter hjemmekampen mot Odd Grenland.

- Det som går galt er at vi ikke klarer å omsette de mange mulighetene vi har til målsjanser eller mål. Vi har masse banespill og spiller på Odd Grenlands halvdel, men rett før den avgjørende situasjonen går vi tapende ut av duellen i 90 prosent av tilfellene, forklarer Martin Andresen ovenfor VIF TV etter kampen.

- Det er det som gjør at vi ikke klarer å skape noen farligheter utover noen få ganger til tross for at vi har ballen stort sett hele tiden og kontrollerer kampen.

Til tross for dette mener Andresen at Vålerenga var uheldige som ikke vant.

- Det skal sies at Odd Grenland vel nesten ikke var nnenfor vår 16-meter før de får scoringen, så vi er ekstremt uheldige som taper denne kampen her. Men, jeg er ikke fornøyd med at vi ikke klarer å skape flere målsjanser, sier han.

Se intervju med Andresen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere