RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Elin blir hos Tiger

Foto: SHAUN BEST (REUTERS)
Sist oppdatert:
- Hun er knust, men vil ikke bryte ut av ekteskapet.

(SIDE2:) Venner av Elin Nordgren sier at Tiger Woods svenske kone forståelig nok er svært stresset over ektemannens oppførsel med andre kvinner, men at hun vil forbli i ekteskapet.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Ikke minst på grunn av parets to små barn på fire år og ti måneder.

- Ikke meg
Den ene etter den andre kvinnen har meldt seg som potensielle elskerinner til golfesset etter at omstendighetene rundt hans bilkollisjon kom for dagen. Den første kvinnen, partyplanleggeren Rachel Uchitel, har rasende tilbakevist at hun var Woods' venninne utenfor ekteskapet. Men andre kvinner, som Jaimee Grubbs, har skrytt av sitt angivelige forhold til golfstjernen.

- Elin er selv skilsmissebarn og hun vil nok ønske å holde sammen med ektemannen, sier en ikke navngitt venn til magasinet People. Nordgren er barn av den svenske politikeren Barbro Holmgren og hennes tidligere mann, radiostemmen Tomas Nordegren. Tidligere er det meldt at Elin Nordegren hadde flyttet ut av parets bolig. Men dette viste seg ikke å stemme da hennes mor fikk et illebefinnende og ble fraktet til sykehus.

Woods møtte Elin Nordegren gjennom svenske Jesper Parnevik og de giftet seg i 2004.

Les Tiger Woods' beklagelse her

Kan miste flere sponsorer
Samtidig melder The Times at flere av Tiger Woods' sponsoravtaler står i fare. 90 prosent av inntektene til golfesset kommer fra sponsoravtaler og ikke hans bedrifter på gressbanen. Gatorade har allerede sagt at de ikke vil produsere flere Tiger-drikker, mens Nike, TAG Heuer og andre store merkenavn skal ha sluttet å vise sine reklame på TV etter at skandalen rundt Woods var et faktum.

Ifølge gallupfirmaet Nielsen har ikke Woods figurert i noen av sine vante reklamer siden 29. november.

William Chipps i IEG Sponsorship Report sier til avisen at det er stor sannsynlighet for at Tiger har en klausul i sine sponsorkontrakter som sier at om «han oppfører seg på tvers av det imaget hans sponsorer har, så har de rett til å bryte kontrakten». Chipps sier han antar at det foregår store diskusjoner med Woods team og hans sponsorer i disse dager.

Avisen skriver at reklamer for Nike, TAG Heuer, Gilette og AT&T på mange måter har gjenspeilet Tiger Woods' skinnende image. Det imaget er nå ødelagt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere