RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Elsker å vise meg frem

Sist oppdatert:
Hun sier hun ikke sitter på baken. Vi måtte bare spørre hva hun egentlig sitter på da. Bli bedre kjent med ukens vinner i Maybelline-Modellen her.

Juryens valg

Det har ikke gått få kaffekopper i kampen om hvem som skal vinne ukens kåring, for å si det sånn. Men da vi klikket oss gjennom kandidatene denne uken, dukket Stine Fredriksen opp.

Med hennes friske utseende, vakre grønne øyne og høyden som et hvert jurymedlem misunner henne for, vant hun denne ukens kåring i Maybelline-Modellen. Vi tok oss en prat med den 18 årige ukesvinneren fra Tjongsfjord, Nordland.

Hennes begrunnelse for å bli plukket ut var:

-Jeg har alltid drømt om å bli modell. Jeg prater alltid om det til kjæresten min. Men han sier at man blir ikke modell av å sitte på baken. "So here I go"!

Idol 2 år på rad

At denne jenta er impulsiv og ikke tar et nei for nei, er tydelig. Det er ikke første gangen hun melder seg på kåringer. Hun har faktisk vært med audition på Idol 2 år på rad. Men vi må jo nesten finne ut hva som har inspirert henne til å ha et ønske om en modellkarriere?

Er det glamouren? Pengene? Kjendisstatusen? Vi hører pusten hennes gå en del fortere og ut ramler ordene:

-Jeg vil bli modell for å kunne gå i masse fine klær og bli skikkelig dollet seg opp. Jeg elsker å vise meg frem og få oppmerksomhet.

Og oppmerksomhet får hun tydelig også hjemme i Tjongsfjord. For Stine er ingen hobbit. Mens vi rundt 1.60 hører gresset gro og drømmer om at platåsko skal komme inn på moten igjen, har Stine hele 181 cm å skryte av. Altså centimeter nok til å kunne sette på julestjerna uten stol. Men har høyden bare ført med seg fordeler?

- Nei, da jeg var mindre, var alle de andre venninnene mine så små og nette. Jeg var stor jente. Men nå synes jeg det er kjempe artig. Når jeg er i butikken, rager jeg som oftest over de andre. Det er jo ikke så mange på min høyde her oppe. Jeg får en del oppdrag om å ta ned varer fra øverste hylle, for å si det sånn.

Tålmodig pike eller rastløs nervebunt?

I modellbransjen er det mye venting og dødtid. Hvordan kommer hun til å takle det?Er frk Fredriksen tålmodig?

- Jeg er helt klart noen ganger utålmodig. Men noen ganger også tålmodig. Jeg ventet 4 timer på å få synge på Idol-audition i år. Men det gikk greit det. Så lenge man har noen å snakke med, er det jo bare morsomt.

Stine studerer nå på Asphaugen Videregående skole i Bodø for å bli kokk, men hva om hun virkelig blir modell på heltid. Hva om hun blir plukket ut til et liv som supermodell i New York eller Milano, hva da?

- Jeg fortsetter ikke som servitør da, for så det sånn. Nei, det hadde vært kjempe artig å få den sjansen, sier hun og ler.

Vi aner at hun er veldig glad for å bli plukket ut, ja. Men hva med kjæresten da? Det kan jo fort bli lange utenlandsopphold langt vekk fra armkroken.

- Hm, ja kjæresten, ja. Han er nå bare der. Han får ta det som det kommer, han, sier Stine.

Hodet eller rumpa?

I hennes begrunnelse sier hun at kjæresten har sagt at man blir ikke modell av å sitte på baken. Vi må nesten spørre henne hva kjæresten mener at hun må sitte på FOR å bli modell. Hodet? Stine gapskratter i telefonen og spør kjæresten hva han mener hun bør sitte på?Hodet eller rumpa?

- Han sitter bare her og flirer. Men han mente nok at det nytter ikke å sitte og ønske om at ting skal skje. Man må kaste seg uti uten å tenke på konsekvenser av og til. Dessuten har man jo ingenting å tape.

Vi spør hva hun vil si til jenter som ikke helt tør melde seg på Maybelline-Modellen:

- Jeg trodde aldri jeg skulle bli plukket ut. Det er bare å kjøre på, jenter. Man blir jo tross alt ikke modell av å sitte på baken, sier hun med smil om munnen.

Meld deg på Maybelline-modellen

Sammen med Maybelline og modellbyrået Team Modells skal Spray kåre Maybelline-modellen. Vinneren blir tilknyttet Team Models, og får også en tur til New York.

Mange av de som melder seg på opplyser at de ikke har jobbet som modell tidligere, men at de alltid har hatt lyst til å prøve seg. Det er fortsatt en drøy måned igjen av konkurransen, og vi skal trekke ut ukevinnere hver uke frem til 10. juni.

Påmeldingsinformasjon og regler finner du her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere