- Elskovssyke?

Foto: (TV3)

Triana Iglesias lover «love» og liker å bruke hodet.

23.02.09 19:51

(SIDE2): - Det er mange forskjellige, sterke personligheter.

Triana Iglesias (26) er både diplomatisk og begeistret når hun forteller 730.no om gjengen hun passer på i Mexico i forbindelse med «Paradise Hotel».

- Gøy å bruke hodet
Den kommende realityserien med unge, solbrune nordmenn på luksusferie, har glamourmodellen som programleder, og kanskje en slags støttekontakt i ny og ne.

- Å intervjue deltakerne under de forskjellige seremoniene er den delen jeg liker best. Jeg syns det er utrolig gøy å få lov til å snakke fritt med alle personene, og få bruke ørene og hodet litt, samtidig som jeg kan spørre dem ut om ting jeg selv lurer på, sier hun.

Hun syns det er festlig at 730.no spør om de virker elskovssyke.

- Haha, elskovssyke? Det vet jeg ikke, men det får man jo snart se... De er en utrolig bra gjeng og det skal bli spennende å vise hva som skjer der inne. De liker å ha det gøy, og litt love blir det jo alltid.

26-åringen fra Oslo, som også er involvert i deler av produksjonen, mener det ser ut til å kunne bli flere spennende intriger, men også mye humor.

730.no: SLIK SER DE NORSKE DELTAKERNE UT.

- Ble mye oppstyr
Episoden hvor hun ble stukket av en piggrokke, var ifølge Triana ikke like ille som mange har trodd, selv om hun fikk store smerter. Fiskemøtet har likevel gjort at hun passer nøye på.

- Jeg har blitt litt redd for å bade her borte, og går veldig forsiktig ut i vannet. Helst forsøker jeg å bruke en strand like ved hotellet hvor det er helt klart vann, da er jeg ikke redd. Det ble jo veldig mye oppstyr rundt dette, og jeg hadde veldig vondt da det skjedde, men kom på sykehus i god tid, så det var ikke så dramatisk, altså.

Det er ikke bare i Norge, og kanskje Mexico, hvor Triana Iglesias får oppmerksomhet i disse dager.

Før jul var hun hovedpersonen i den greske utgaven av Playboy, og denne måneden pryder hun forsiden av bladet i Ukraina.

Se bladet: NORSK NIPPLE-SLIP I UKRAINA.

- Jeg har fått bra feedback fra Hellas, og det er gøy. Det er nå også spennende med ukrainske Playboy. Det er spesielt spennende med intervjuene i land der jeg ikke kan lese det de skriver på grunn av skriftspråket.

«Paradise Hotel» starter på TV3 mandag 9. mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.