RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ementor aggressive på pris

Sist oppdatert:
IT-driftselskapet TeleComputings toppsjef Svein Stavelin mener Ementor er aggressive på pris i ASP-markedet. Han sier at dette er årsaken til at TeleComputing tapte Choice-kontrakten til Ementor
I forbindelse med resultatpresentasjonen til Ementor ble det annonsert at selskapet har tatt over en kontrakt med hotellkjeden Choice på fjerndrifting av PCer, eller såkalt ASP, fra TeleComputing.

Dette er imidlertid en sannhet med visse modifikasjoner. Sannheten er nemlig at TeleComputing har kjørt et pilotprosjekt på ASP-drifting for Choice i Sverige. Den annonserte avtalen mellom Choice og Ementor er helt ny.

Telecomputing tapte imidlertid kampen om den nye storkontrakten med Ementor. Avtalen har en estimert verdi på 25 millioner kroner og har en varighet på tre år.

Skylder på pris

Når iMarkedet spør TeleComputing-sjef Svein Stavelin hva som er årsaken til at Choice valgte Ementor sier han dette:

- Vi ville ikke gå så lavt i pris som Ementor, sier han til iMarkedet.

Finansdirektør i Choice Hotels Scandinavia, Jon Erik Brøndmo sier til iMarkedet at pris selvfølgelig var et av elementene ved valget av Ementor som leverandør. Han påpeker imidlertid at dette ikke var det viktigste elementet.

- Dette var et ekstremt vanskelig valg. Vi har vært veldig fornøyd med det pilotprosjektet som har blitt kjørt av TeleComputing i Sverige, sier Brøndmo.

Han ramser opp tekniske faktorer, supportorganisasjon, nasjonal tilstedeværelse og personkjemi som andre viktige faktorer ved valg av leverandør.

Stor avtale

Ementor skal i økende grad satse på driftstjenester fremover. Dermed er storavtalen med Choice en god referanse.

Ementor skal levere drift av standard kontorstøtte, kjernesystemer og helpdesktjenester 24 timer i døgnet på norsk, dansk, svensk og finsk, som gjør at Choice kan frigjøre tid til å fokusere på hotelldrift. I første omgang vil løsningen implementeres på ca 90 hoteller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere