RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En aksje for lite

Sist oppdatert:
En av opprørene i Opticom er ikke helt fornøyd med budet som Fast har lagt inn i Opticom. Les mer her
I dag kom Fast med sitt bud på aksjene i Opticom, som har vært herjet av en hard og bitter konflikt om makten.

Du kan lese alle detaljene om budet her:
Slik vil Fast kjøpe Opticom

Men ifølge Aftenposten er ikke alle aksjonærene helt fornøyd. En av opprørerne, som ikke vil stå frem med fult navn, sier følgende til Aftenposten.

- Det høres ut til å være akkurat én aksje for lite, men det er et utgangspunkt, sier en av opprørerne til Aftenposten.no.

Fast har bydd 5,25 Fast aksjer per Opticom aksje, men skal man tolke den anonyme opprøreren ønskes det 6,25 aksjer før budet kan aksepteres. Dersom man tar utgangspunkt i at Thin Film ikke er verd en eneste krone per Opticom-aksje vil dette være tilsvarende en Opticom-prising på 151,25 kroner.

I dag er tilbudet fra Fast priset, ekskludert aksjer i Opticom, til noe over 127 kroner per aksje.

Styret i Opticom sitter nå samlet for å diskutere budet, mens det ikke har lykkes iMarkedet.no å komme i kontakt med Orkla. Men etter det iMarkedet.no kjenner til skal de være fornøyd med budet, da dette vil løse opp i situasjonen særlig Fast har havnet i.

Hele spørsmålet er derfor om de gjenværende opprørerne vil ha mage til å fortsette kampen mot Keith og Fussell ved ikke å akseptere tilbudet som før helgen ble karakterisert som et kompromiss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere