RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En arrogant blei

Rosenborg-trener Nils Arne Eggen får høre det fra VIF-blogger.

Les Rønsens blogg og se spørsmålene her

Arild Rønsen blogger fra livet i Vålerenga og synser om norsk fotball. Da han tidligere skrev at han håpte Rosenborg røyk ut mot AIK i kvalifiseringen til Champions League ble det masse reaksjoner. Nå fyrer Rønsen løs mot Rosenborg igjen.

Rønsen skriver:Det er sjarmerende, men selvsagt det reine koketteri, når Eggen henviser til ”dæm på VIP-tribunen” når noen vil vite hva han mener om alle penga i Champions League. Det er til å leve med. Mer alvorlig er det at han i fullt alvor mener dette, fritt sitert etter pressekonferansen:

”RBK-deltakelse i Champions League er viktigere for norsk fotball enn for Rosenborg. De som er uenig i dette, burde holde seg langt unna norske fotballbaner.”

Jeg skjelver ikke av frykt for å bli utestengt fra norske fotballarenaer, men tillater meg å stille Nils Arne Eggen noen grunngitte spørsmål.

Les Rønsens blogg og se spørsmålene her

eggen 670
eggen 670

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere