*Nettavisen* Nyheter.

- En dobbeltseier

Både Hafslund og Vålerenga stakk av med prestisjetunge priser torsdag.

04.02.11 14:32

Torsdag kveld vant Vålerenga prisen som Årets Sponsorobjekt da SPOT-prisen for 2011 ble delt ut. Under samme prisutdeling vant Vålerengas generalsponsor igjennom mange år, nå hovedsamarbeidspartner, prisen for Årets Event med Hafslunds miljøfestival for barn i Frognerparken.

- Vålerenga var tungt involvert i festivalen vår og Hafslund har vært tungt involvert i Vålerenga som generalsponsor i mange år. For oss i Hafslund var dette en samarbeidsseier og dobbeltseier på grunn av felles engasjement og involvert. Her var det Hafslund og Vålerenga som har gjort hverandre gode og som denne gangen var best sammen, sier en strålende fornøyd Frode Geitvik, direktør for samfunnskontakt i Hafslund til vif-fotball.no.

I begge kategoriene var det sterke kandidater som var nominert.

- Det var utrolig skarp konkurranse og ingen selvfølge at noen av oss skulle vinne. At vi går av med en dobbeltseier er bemerkelsesverdig. Det var mange store og gode arrangementer og sponsorobjekter som var nominert, sier Geitvik.

Juryens begrunnelse på Årets Event:

Det manglet ikke på stjerner da Hafslund sist sommer gjennomførte sin miljøfestival for barn i Frognerparken. MadCon, Tone Damli Aaberge, Vålerengas fotballstjerner med flere var på plass – for miljøet og for Hafslund. Konsert og aktiviteter for hele familien i en herlig miljøblanding. Ja, til og med sola dukket opp for energiselskapet som ønsker å bli relatert til miljøvennlighet – og flere tusen meldte sin ankomst. Hafslund har valgt å satse stort på event og lånte Frognerparken for å fortelle hva de driver med. Med inspirasjon fra Sarpsborg, har Hafslund nå også dukket opp med Barnefestivalen og som generalsponsor hos Øyafestivalen. Juryen mener det svinger – både i parken og i media - når Hafslund byr opp til dans i Oslos parker.

Juryen berømmer Hafslund for sitt arbeid og gratulerer den verdige vinneren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag