RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En feit dravlegalte

Sist oppdatert:
utavMarkedet er ikke sikker på hva en "dravlegalte" er, men det aner oss at det ikke er ment som honnør når entreprenøren Olav Øye nekter å gjøre et byggeoppdrag for advokat Per Danielsen fordi han representerer den "feite dravlegalten" Jan Simonsen (bildet). Les mer om livet i entreprenørbransjen her
Entreprenør Olav Øye ble kjent for et større publikum da han i vår nektet å bygge garasje for Kashif Ahmad i Holmenkollen i Oslo.

- Du er trolig muslim, og etter de siste muslimske terrortrusler vil ingen av mine ansatte arbeide for muslimer, skrev Øye den gang.

Nå viser det seg at man nåløyet for å bli kunde hos Øye er enda mindre.

Han har også nektet å arbeide for advokat Per Danielsen, melder VG.

Og grunnen?

Danielsen har muslimske klienter og er advokat for stortingsrepresentant Jan Simonsen, som har muslimske venner. Ifølge et brev Øye har sendt til Danielsen smisker "den feite dravlegalten" Simonsen for sine muslimske hjertevenner, ifølge VG.

Danielsen er en av Norges mest kjente injurieadvokater.

Er det rart arbeidsledigheten stiger innen bygg og anlegg? Man må jo være både blond og venneløs for å slippe til som kunde.

PS: utavMarkedet aner ikke hva en dravlegalte er. Men dravle er tradisjonsrik vestlandsmat, laget av innkokt melk, brunost og sukker. En galte er en hanngris.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere