RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En god gjennomkjøring

Sist oppdatert:
André Bergdølmo etter Vålerengas rekruttlag vant 4-3 mot Eidsvold Turn lørdag.

Vålerengas rekruttlag, forsterket med Yssouf Koné, Mohammed Fellah og Gudmund T. Kongshavn fra a-stallen tok i mot Eidsvold Turn i Vallhall lørdag. Kampen endte til slutt 4-3 til Vålerenga.

- Vi spiller en grei 1. omgang før vi faller litt sammen etter pause. Samtidig møter vi et godt 3. divisjonslag som helt sikkert kommer til å kjempe i toppen av sin avdeling, sier toppspillerutvikler André Bergdølmo til vif-fotball.no.

- Dette var en grei gjennomkjøring for mange av våre som kommer til å møte denne typen motstand i løpet av året.

Yssouf Koné utlignet Turns ledelse i 1. omgang.

- Det var planlagt på forhånd, sier Bergdølmo som var relativt godt fornøyd med innsatsen til spissen.

- Han fikk lite innlegg, men innsatsen i boksen var bra. Han ble derimot pakka godt inn av Eidsvold Turns forsvarsspillere som nok synes det var stas å møte en så stor profil. Det tar nok et par kamper til før han er i ordentlig matchform, men han er stor på trening så han nærmer seg.

Mohammed Fellah spilte 90 minutter.

- Fellah gjør en del bra ting med ballen men han blir behandlet tøft. Eidsvold Turn hadde tydeligvis bestemt seg for å være ekstra tøffe med han og de var stygge med han i et par situasjoner. Sånn må dessverre kanskje tekniske spillere regne med mot dårligere motstand av og til, og samtidig burde han kanskje ikke oppsøkt situasjoner hvor sånt kan skje, sier Bergdølmo.

- Uansett var det greit at Fellah fikk 90 minutter etter mye skade- og sykdomsproblemer i vinter som har gjort at han sjelden har vært tilgjengelig for spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere