RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En god modell bør ha utstråling

Sist oppdatert:
Maria Ben-Shams (19) er ukens vinner i jakten på Maybelline-modellen. Hun syns at Norge bør benytte seg av flere modeller med mer eksotisk utseende.

Hvorfor meldte du deg på Maybelline-modellen?

- Jeg meldte meg inn fordi ei venninne tipset meg om denne konkurransen. Jeg er en trofast bruker av Maybelline produkter og jeg liker å ta sjanser. Jeg har mange drømmer, men to av dem skiller seg ut. Den ene er å bli modell og den andre er reise til New York. Hvis jeg vinner denne konkurransen blir begge oppfylt.

Hvordan vil du beskrive deg selv?

- Jeg er ei rolig jente med mange ambisjoner. Jeg liker å drømme, men det viktigste for meg er å oppnå disse drømmene og realisere dem. Jeg har en sterk stå-på vilje når jeg først bestemmer meg for å gjøre noe, eller få til noe. Jeg elsker å reise, lære nye ting og være med venner. Jeg lærer dessuten nye ting veldig fort. Det som står meg nærmest og som er energikilden min er familien og kjæresten. Ellers har jeg en stor lidenskap, og det er dans.

Hva tror du er en modells viktigste egenskap?

- For å bli en god modell er det viktig å ha utstråling. Du må ha lidenskap for det du driver med, og på denne måten klare å representere noe på best mulig måte. Det jeg mener er viktig for fotomodeller er kunne bruke øynene sine til å uttrykke følelser og kunne utføre det fotografen ønsker på best mulig måte. Da er det viktig at man lærer fort og ikke er redd. Ellers tror jeg på at personlig markedsføring er viktig for alle mennesker i alle yrker. Du må benytte deg av din sjarm og utstråling, for det er noe som alle har. Noen er bare flinkere til det. Ellers er det jo viktig for en modell å holde seg i form og ikke røyke osv.

Har du jobbet som modell tidligere?

- Jeg har tatt en del bilder og gått noen kurs. Jeg har vært med på å lage et latino-show som skal ha norgesturne snart. Ellers er jeg også danser for Miss Norway show som er organisert av Norwegian Models. Jeg er ikke registrert som modell i noe modellbyrå foreløpig, men det er jo greit siden dere tilbyr denne konkurransen for folk som ønsker å bli det.

Bruker du mye tid på utseendet?

- Jeg liker å holde meg i form, ikke bare for utseende men også helsa. Midt i uka er det sjeldent at jeg bruker mye sminke, men i helgene liker jeg å stelle meg mye mer. Jeg er faktisk ei som liker å pynte seg, men det jo ikke mange anledninger i året for det, og ute på byen bruker jeg selvfølgelig mer sminke. Men jeg tror det man føler seg innvendig vises godt på utsiden, noe som avgjør hvordan du og andre ser deg. Er du positiv gir du også fra deg en positiv energi som har mye å si for utseende. Ellers er det viktig å drikke mye vann og få nok søvn.

Hva gjør du til daglig?

- Til daglig går jeg allmennfaglig påbygning på videregående. Jeg har gått salg og service i to år og snart er jeg russ. Jeg jobber som støttekontakt og fikk nettopp jobb som butikkmedarbeider i butikken Pink Chilly. I fritiden trener jeg på helsestudio og danser (salsa og magedans) når jeg får muligheten. Jeg sitter også i ledelsen for noe som heter Alumni Ungt Entepenørskap. Vi prøver å skape et nettverk mellom unge mennesker som har vært med på å ha ungdomsbedrifter og vi ønsker å skape et nettverk med næringslivet.

Hvorfor bør du vinne Maybelline-modellen?

- Jeg vil ikke si at jeg bør vinne, men jeg håper selvfølgelig på det beste. Jeg håper å få sjansen til å oppleve det og jeg tror jeg er en person som kunne gitt den tittelen noe bra. Modellen som jeg beundrer er Jasmin Le Bon. Hun kom langt til tross for sitt mer uvanlige utseende i modellbransjen. De fleste modellene var blonde med store bryster, mens hun var flatbrystet og mørkere. Jeg føler at Norge også bør benytte seg av litt flere modeller med mer eksotiske utseender.

Hva skal til for å sjarmere deg i senk?

- En person som skiller seg ut, ikke med utseende, men personlighet. Personlighet er viktig for meg, og en sterk personlighet synes jeg er sjarmerende.

Meld deg på Maybelline-modellen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere