RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En helt annen glød

Sist oppdatert:
Martin Andresen om onsdagens trening på Ullevaal stadion.

Se intervju med Andresen her

Vålerenga har hatt noen dager uten fellestrening etter bortekampen mot Odd Grenland men var onsdag samlet igjen til trening på Ullevaal stadion.

- Det har vært et voldsomt tøft program for gutta. Vi var slitne alle som en. Det var godt å få noen dager hvor man kunne hente seg inn igjen, forklarer Martin Andresen på VIF TV.

- Vi så i dag at det var en helt annen glød og et annet trøkk på trening i dag enn i det siste.

Andresen vil ikke være med på at det kun er mer trening som er svaret for å få Vålerenga ut av en vanskelig periode både spille- og resultatmessig.

- Det hjelper ikke å trene mer hvis man er helt utslitt. Vi har nesten hatt fire kamper i uka i de to-tre siste ukene og det er for rått kjør og da må vi hente oss igjen. Det synes jeg gutta har vært flinke til å gjøre, sier Andresen.

Vålerenga har nå rettet fokus mot lørdagens bortekamp mot Sarpsborg 08. I intervjuet med Andresen på VIF TV får du også høre hva han tror om den kampen.

Se intervju med Andresen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere