RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En helt nødvendig seier

Sist oppdatert:
VALLE (vif-fotball.no): Scoringer av Morten Berre og Glenn Roberts sikret VIF-rekruttene 2-1-seier mot KIL/Hemne. - Vi er kjempefornøyd med tre nye poeng. De var helt nødvendige i den situasjonen vi er nå, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no etter årets tredje 2. divisjonsseier.

- Vi rotet det nesten til for oss selv på slutten, men vi skal ta med oss det som er positivt. Vi skapte sjanser i bøtter og spann. Ut fra spill og sjanser burde ikke denne kampen vært spennende i det hele tatt. Vi burde avgjort kampen etter 14 sekunder da Glenn var helt alene gjennom.

- Vi brant sjanse på sjanse og burde scoret fem-seks mål.

Enveiskjøring
Førsteomgang på Valles kunstgress var enveiskjøring. Vålerenga presset fra begynnelse til slutt, men var for upresise i den siste tredjedelen. Først etter 37 minutter lå ballen i nettet bak KIL/Hemne-keeperen. Glenn Roberts gjorde forarbeidet på høyrekanten og serverte ballen til Morten Berre som upresset kunne heade ballen i mål på bakre stolpe.

- Det er veldig bra at vi kommer oss til sjansene, men det er for dårlige av oss at vi ikke avgjør kampen tidligere, konkluderer Holter.

Vålerenga var best også etter pause, men ble svekket da Mohammed Fellah ble utvist etter munnbruk på mot dommeren før halve omgangen var spilt. Utvisningen ga gjestene nytt håp, men VIF-rekruttene kontrollerte fortsatt kampen.

Straffe og utvisning
Åtte minutter før slutt ble kampen i realiteten avgjort da Kristian Brix ble felt i det han var på vei forbi KIL/Hemne-keeperen. Keeperen ble utvist og gjestene måtte sette en utespiller i mål på det påfølgende straffesparket. Utespilleren reddet først Glenn Roberts forsøk, men VIF-spissen kastet seg frem og dunket returen i mål.

KIL/Hemne reduserte fra straffemerket på overtid og hadde en farlig sjanse i minuttet etter, men VIF-rekruttene fikk avverget og sikret årets tredje seier.

- Vi vant og det var i bunn og grunn det eneste viktige i dag, avslutter Holter.

Vålerenga 2 – KIL/Hemne 2-1 (1-0)
Valle Hovin kunstgress

Mål: 1-0 Morten Berre (37), 2-0 Glenn Roberts (str. 82), 2-1 Espen Sødal (90)

Rødt kort Vålerenga: Mohammed Fellah

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof – Amin Nouri, Jørgen Jalland, Rune Lange, Kent Brekke Jensen – Harmeet Singh, Mohammed Fellah, Adnan Haidar (Andreas Aanesrud fra 77) – Morten Berre (Anders Lie fra 45), Glenn Roberts, Kristian Brix (Prince Mambouana fra 88)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere