RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En magisk følelse

Endelig har drømmen til Skaperen-Reidar gått i oppfyllelse.

(Side2): I flere år har Reidar Helliesen ruget på ideen om å skape en virtuell kunnskapskole på nett som skal gi svar på hvordan man løser forskjellige ting, det være seg hvordan man svinger golfkølla til å knytte slipsknuter. Nå er snutt.no endelig tilgjengelig for folk flest.

- Nå er vi endelig online og det er en helt magisk følelse, sier Helliesen til Side2.

Rogalendingen ble rikskjendis gjennom sin deltagelse i reality-serien «Fagerstrand» i 2005. I år har han nok en gang markert seg gjennom TV-ruta etter å ha kommet på 16. plass i «Skaperen» med ideen sin.

Les også:Her ryker Reidars drøm

Planen har hele tiden vært å realisere prosjektet uavhengig av hvordan det gikk i TV2-programmet.

- Skaperen ga oss nok et ekstra puff. Det var veldig gøy å komme videre og en sterk motivasjonsfaktor.

Helliesen har gjort mye rart i sitt liv, alt fra 20 års erfaring som politiker i bystyre og fylkesting til å engasjere seg i pinnsvinets ve og vel.

Les også:Skaper-Reidars strenge oppvekst

- Men dette er nok det dristigste jeg har gjort. Vi har jo satset våre egne penger på dette, og jeg har nok aldri satset så mye før, sier han uten å ville svare på hvor mye det er snakk om.

Hvordan pengene skal tjenes har han ennå ikke helt klart for seg.

- Ja, det er jo også en ting å tenke på. Alt skal jo være gratis. Men vi håper jo på interesse fra annonsører. YouTube var jo heller ikke bussiness da det ble solgt til Google. Foreløpig skal vi være fornøyd hvis det går rundt.

- Det viktigste er uansett at vi er i gang, avslutter Helliesen, som ikke legger skjul på at han føler seg som en pionér.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere