*Nettavisen* Nyheter.

- En nesten naken blond overraskelse

Foto: Jason Merritt/Getty Images

Kiefer Sutherland ble virkelig overrasket under bursdagsfeiringen sin.

27.01.09 09:26

(SIDE2:) Kiefer Sutherland feiret nylig 42-årsdagen sin. Under selskapet hadde vennene hyret inn en stripper, til gjestenes begeistring.

- Kiefer måpte og viste stripperen bort
- En nesten naken blond overraskelse snek seg inn i rommet, satte Kiefer på en stol og begynte å danse, sier en kilde ifølge Ekstra Bladet.dk.

Den store overraskelsen var imidlertid ikke at det kom en stripper i selskapet. Det var nemlig da stripperen tok av seg parykken og viste seg å være en mann, at Sutherland ble sjokkert.

- Kiefer måpte og viste stripperen bort, mens vennene hans brøt sammen i latter. Han så sint ut i et øyeblikk, men snart gjenvant han fatningen og snakket hjertelig til stripperen, sier kilden ifølge Yahoo.

Var SAG-nominert
I helgen var Sutherland blant de nominerte under Screen Actor Guild Awards, skuespillernes egen filmpris. Her var han nominert for rollen som Jack Bauer i TV-filmversjonen av «24», «24: Redemtion». Han tapte imidlertid for Paul Giamatti i miniserien «John Adams».

LES OGSÅ: Prisdryss til veteranene

Mandag begynte sesong sju av den populære TV-serien om Jack Bauer på TV 2. Dermed kan publikum glede seg over Sutherland i 24 uker framover.

I april er Sutherland aktuell i animasjonsfilmen «Monsters vs. Aliens», hvor han har en av hovedrollene.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.