- En prosjektil rett på pæra

Matchvinner André Muri skryter av corneren fra Veigar Páll Gunnarsson.

26.09.11 01:01

Se intervju med matchvinneren her

Midtstopper André Muri ble matchvinner hjemme mot Rosenborg med sin sjette scoring for sesongen. Det gjør også Muri til Vålerengas toppscorer så langt denne sesongen.

- Det er ikke en pen kamp. Det er mye dueller og vi blir liggende lavt store deler av kampen. Vi sliter med å få til spillet vi ønsker, men vi klarer å holde nullen og få tre poeng. Det er det viktigste, oppsummerer Muri til VIF TV.

Han er ikke kjent for å skryte mye av seg selv, Muri, men gir heller cornertaker Veigar Páll Gunnarsson skryt for jobben i forkant.

- Jeg ble alene der og fikk en fantastisk corner fra Veigar, en prosjektil rett på pæra, så da var det bare å vinkle den noenlunde riktig, sier Muri.

Rosenborg har forsterket hardt i sommervinduet og vært i fryktinngytende form i det siste. Nykommer John Chibuike stod med fem mål på tre kamper, men møtte veggen hos Muri og Vålerenga-forsvaret.

- Rosenborg har mange skumle individualister som er potensielle matchvinnere. Vi blir liggende litt lavt og de får slå mye innlegg på oss, men vi klarer å holde unna bra for dem synes jeg. Vi klarer å holde nullen og det synes jeg er et kvalitetstegn, sier Muri.

Se intervju med matchvinneren her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.