RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En super superstjerne

Foto: Kevin Winter (Getty Images)
Sist oppdatert:
Will Smith fortjener tittelen. - En fryd, sier Norges mest profilerte autografjeger til Side2.

(SIDE2): I løpet av de snart tre dagene Will Smith (41) og Jada Pinkett Smith (38) med familie har gjestet den norske hovedstaden, har superstjernen tatt seg tid til fansen og gjort seg litt mer tilgjengelig enn andre berømtheter.

Glem presidenten (selv om et ønske om hans navnetrekk henger høyt og omtrent umulig). For autografjegerne er en signatur fra en verdens største stjerner selvsagt det viktigste på agendaen i disse Nobelpristider.

Passer på fansen
På vei inn og ut av Plaza hotell og da han gjestet Skavlan torsdag ettermiddag sto det en lite knippe autografjegere og ventet på ham. En stresset Will ankom NRK-huset langt etter skjema da talen til president Barack Obama, og fikk ikke hilst på eller gitt autografer på vei inn.

- Vi får ta det når jeg kommer ut igjen, folkens, ropte Will smilende. Og han sviktet ikke de frosne fansene som ventet ham utenfor.

En superstjerne på hans størrelse med så mange ekstremt innbringende filmer i årenes løp kunne lett bare gått forbi folket uten verken å hilse eller gi dem tid til en signatur. Mange tenker at det kanskje bare skulle mangle, men det er ikke slik de store stjernene alltid oppfører seg.

Autografjegerne fikk det de ville, og en ung gutt fikk til og med Will til å skrive en ekstra hilsen til hans kjæreste – som han stavet navnet på.

- En fryd
Lars Olav Karlsen er kjent som autografjeger nummer én her i landet og han har brukt de to siste dagene på å jakte på stjernene i Oslo. Han har møtt og fått navnetrekket til noen av de største stjernene i verden, og selvsagt fikk han også familien Smith.

- Will og Jada Pinkett Smith var virkelig hyggelige,ikke fordi de alltid signerte - det gjorde de ikke - men fordi de faktisk var hyggelige og av og til stoppet opp og signerte til alle. Hadde alle som kom til Norge vært som dem hadde det vært en fryd og samle, sier Lars Olav Karlsen til Side2.

Torsdag var han på plass som publikum hos Skavlan og fikk den han ønsket seg mest av alle.

- I tillegg fikk jeg Robbie Williams på Skavlan, en veldig hyggelig opplevelse det også fordi han er normalt sett helt umulig.

- Jeg var også på Skavlan, og der fikk jeg autografen til absolutt alle som var gjester med unntak av Jada. Jeg hadde fått et bilde signert før på dagen, så i utgangspunktet var jeg veldig fornøyd, men siden jeg nå hadde en autografbok signert av alle gjestene utenom henne måtte jeg forsøke og få henne til å signere den også. Derfor ble det fem nye timer utenfor Plaza i går kveld og til slutt kom de tilbake fra banketten og hun var veldig hyggelig å signerte en gang til, forteller han.

- Jeg har brukt to dager på dette, men alle autografene fikk jeg i går - var vel litt skuffet etter første dagen, men det rettet seg ekstremt opp etter gårsdagen, sier den profilerte autografjegeren til Side2.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Verdens mektigste
Will Smith ser ekstremt komfortabel ut der han smilende og vinkende gir sine fans litt tid i det som var en veldig travel dag både for han og kona.

Mens Barack Obama med rette kalles verdens mektigste mann, så kalles filmstjernen er en av verdens mest mektige innen sin industri – noe som i seg selv ikke er en liten ting.

I Oslo er han sammen med kona og sine to yngste barn, Jaden Christopher Syre (11) og Willow Camille Reign (9). Sistnevnte var med på Nobelprisutdelingen torsdag ettermiddag og sovnet under den amerikanske presidentens tale.

Til Nettavisen uttalte superstjernen at Barack Obamas Nobeltale imponerte skikkelig.

- Det var en suveren tale – helt fantastisk, sier Smith til Nettavisen.

Les også:Se så lik pappa!

Som egne gjester
Om programlederjobben som forgjengere som Oprah, Tom Cruise, Scarlett Johansson og Michael Caine har hatt – uttalte Jada dette til USA Today om hvordan hun og ektemannen vil lede:

- Vi vil at det skal se ut som om vi har veldig viktige gjester i vår stue. Vi vil prøve å bidra med litt varme og moro i programmet, sier hun. Hun kommer også med en liten avsløring om hva de skal gjøre under Nobelkonserten.

- På slutten kommer alle sammen ut, og vi skal synge, røper hun.

Fredag kveld skal Will og Jada lede den stjernespekkede Nobelpriskonserten i Spektrum – men før det er det pressekonferanse på Plaza i formiddag og Side2 er selvsagt til stede.

Så følg med for oppdateringer utover hele dagen!

Intervju med stjerneparet ser du på Skavlan på NRK fredag klokken 21.35.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere