- En trussel mot kongefamilien

Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)

Politiet tar ingen sjanser med mannen som sjokkerte under MGP-finalen.

02.06.10 15:46

(SIDE2): Politiet mener at «Jimmy Jump» kan være en fare for kongehuset, og har vist bilder av ham til livvakttjenesten.

- Vi ønsker å få tak i denne mannen for å forebygge nye, ulovlige handlinger. Dette gjelder både opp mot statsbesøket og andre offentlige hendelser i Oslo, sier stabssjef Johan Fredriksen i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Dronningbesøk
For tiden er den nederlandske dronning Beatrix på besøk i Norge. Tirsdag fortalte Jumps manager at spanjolen var kun fem meter unna Kong Harald under et arrangement i forbindelse med dronningbesøket.

Les: Hjertelig gjensyn for gamle venner

Jimmy ble kjent for det norske folk - og store deler av Europa - da han hoppet opp på scenen da Spania gjennomførte sitt bidrag under lørdagens direktesendte MGP-finale. Spanjolen rørte ingen på scenen, men satte en støkk i Daniel Diges og danserne hans.

Les: Måtte synge på nytt etter sabotasje

Katalaneren Jimmy, eller Jaume Marquet som han heter, har tidligere gjort seg bemerket ved å storme banen under større fotball- og tenniskamper.

Les: Dette er Jimmy

Medias skyld
Straffen for å ha sneket seg forbi sikkerhetsvakter og satt NRK i et dårlig lys - 15.000 kroner i bot.

Stabssjef Fredriksen sier han er irritert på media som har gitt manne oppmerksomhet, og at Jimmy Jump derfor har forlenget sitt opphold i Norge. Tidligere onsdag var politiet på døren hos manageren Alex Sola, uten å finne Jimmy. Manageren sier til VG at han vil levere Jimmy til politiet i dag.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag