RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En ufattelig tragedie som har rammet oss

Kristiansund/Oslo (NTB-Jon Even Andersen): - Det er en ufattelig tragedie som har rammet oss, sier Kristiansund-ordfører Per Kristian Øyen (Ap) etter at to ni år gamle jenter falt i sjøen og døde søndag kveld.

De to jentene falt i sjøen utenfor Karihola i Kristiansund etter å ha blitt skylt bort av en bølge. En tredje jevnaldrende jente som var med på leken, unngikk bølgen som tok de to vennene.

En stor leteaksjon ble satt i gang da jentene ble meldt savnet klokken 18.43. En av jentene ble funnet etter kort tid av en politipatrulje, mens den andre ble funnet av en søkebåt ved 20.20-tiden.

Først ved 22.30-tiden ble den livreddende behandlingen ved Kristiansund sykehus avsluttet, opplyste Helse Nordmøre og Romsdal søndag kveld.

De tre jentene gikk i samme klasse ved Dalabrekka skole på Kirkelandet i Kristiansund. Mandag blir det ingen vanlig skoledag her. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere