- Enden er nær

Foto: Scanpix

Kreft, skranglete ankler, hepatitt C og hjernerystelse. Ikke rart Joe Perry ser mørkt på Aerosmiths fremtid.

(iBergen.no) : Den 56 år gamle gitaristen innser at det går mot slutten for den populære hardrockgruppen, som har holdt det gående siden 1972. Det er spesielt kreftsykdommen til bassist Tom Hamilton som går hardt innpå Perry.

- Det som skjedde med Tom, er helt ufattelig. Vi fikk oss en liten trøkk i trynet da Steven Tyler måtte gjennom en halsoperasjon i vår, men Toms kamp mot kreften har virkelig gått innpå oss, sier Perry til Launch Radio Networks.

Bassisten har fått påvist en svulst i halsen, og har nylig gått gjennom sju ukers strålebehandling. Behandlingen gjør at han ikke deltar på bandets inneværende turné med Mötley Crüe. Han erstattes av David Hull, som spilte med Perry i The Joe Perry Project på begynnelsen av 80-tallet.

Kreften kommer på toppen av en hel haug med helseproblemer i Aerosmith-leiren siste tiden. Vokalist Steven Tyler har tidligere hatt knuter på stemmebåndene og måtte opereres. Han har også fått påvist Hepatitt C, som trolig skyldes tidligere års narkoproblemer. Som om ikke det var nok, måtte han nylig også operere en ankel, mens Joe Perry selv fikk hjernerystelse da han kolliderte med en ett tonn tung lysrigg på scenen.

- Vi innser at hver eneste konsert kan være den siste. Vi er definitivt nærmere slutten enn begynnelsen, så vi nyter hver dag og holder det gående så lenge vi kan, sier Perry.

Les flere nyheter på www.ibergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.