RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Er avhengig av bloggen

Hun er mer interessert i mote enn de fleste, og leses av flere enn svært mange. Møt Nette Nestea, eller Annette, her.

(SIDE2): Side2 har valgt ut 25 norske blogger fra Blogglisten.no som på en eller annen måte skiller seg ut fra mengden. Bloggene vil bli presentert en og en i løpet av 25 dager. Dagens blogg er en av norges største blogger.

«Bloggen Nette Nestea handler om meg; en attenåring som er over gjennomsnittet interessert i klær og mote. Men det er først og fremst en personlighetsblogg der jeg lar leserne bli kjent med meg og hverdagen min. Jeg skriver om det jeg driver med, følelser og andre ting som opptar meg, og deler mye av meg selv. Opppdaterer så ofte jeg kan, gjerne tre ganger daglig. Har gjennom ett år opparbeidet meg til å få en av landets største blogger.»

Besøk bloggen her: http://nettenestea.com

Hvem er du som står bak bloggen?

- Jeg heter Annette Haga, er 90-modell og bor litt utenfor Oslo. Har planer om å begynne å studere markedsføring til høsten, reiser mye og lever livet.

Hvor mye kontakt har du med dine lesere?
- Jeg har en del kontakt med leserne mine både gjennom kommentarer og mailer, og har ofte spørsmålsrunder slik at de kan bli enda bedre kjent med meg. Jeg blogger ikke bare for min egen del, så det leserne ønsker å ha mer av, prøver jeg å skrive om. Har fått en egen fangruppe på facebook og er utrolig takknemlig for at det er så mange som er inne og leser!

Hva er den viktigste grunnen til at du fortsetter med blogging?
- Blogging har blitt en slags avhengighetsgreie for meg, og jeg er NØDT til å uttrykke meg et eller annet sted. Jeg har alltid likt å skrive både dikt og personlige dagbøker, men det som er spesielt med blogging er all feedbacken man får. Det er så gøy å lese hva leserne mine mener, og det er mange som setter pris på bloggen min. Det har blitt en veldig tidskrevende hobby, men på grunn av dette så har jeg jo også alltid noe jeg kan drive med...

Hva er ditt beste bloggtips til andre?
- Bruk et godt språk når du skriver, se gjennom setningene dine og tenk over hva du vil formidle. Oppdater ofte - dette får leserne til å komme tilbake, og på denne måten vil statistikken øke. Bruk alltid bilder i innleggene dine og tenk kreativt. Gjør bloggen din til din egen.

Hvilke tre blogger utenom din egen vil du anbefale?
Jeg liker veldig godt Silje Bredesen (www.siljebredesen.com), en utrolig søt og jordnær moteblogger. Julie(www.kewlejewlie.blogg.no) kjører sin egen bloggerstil og er helt GENIAL. Til sist vil jeg tipse om min svenske favorittblogger Kenza (www.kenzas.se).

Besøk bloggen her: http://nettenestea.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere