RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Er fortsatt skjelven

TROLIG GASSPISTOL: Her stormer den maskerte mannen inn på OK Bingo på Jessheim. Han beskrives som en mann i 20-årene. Han var ikledd militærgrønn bukse, hvit hettegenser og et skjerf rundt ansiktet.
TROLIG GASSPISTOL: Her stormer den maskerte mannen inn på OK Bingo på Jessheim. Han beskrives som en mann i 20-årene. Han var ikledd militærgrønn bukse, hvit hettegenser og et skjerf rundt ansiktet. Foto: POLITIET
Sist oppdatert:
Maskert raner stormet bingohall. Bunchuay Sudprasert satt kun centimetere unna da han avfyrte et skudd.

Her stormer den maskerte raneren inn på OK Bingo på Jessheim. Sjokkerte gjester ble vitne til at mannen avfyrte et skudd, før han forsvant, skriver Romerikes Blad.

Det mislykkede ransforsøket skjedde ved 15.50-tida onsdag ettermiddag. Mellom 25 og 30 bingogjester på OK Bingo på Jessheim ble vitne til at mannen – som trolig er i midten av 20-årene – stormet inn med en pistol i hånda.

– Fikk sjokk
Den maskerte mannen fikk ikke med seg noe fra bingoen. Han klarte imidlertid å skremme mange av gjestene. En av dem var Bunchuay Sudprasert. Hun satt nær utgangen og forteller at den maskerte mannen bare var centimeter unna henne.

– Han gikk forbi meg og sparket i døren inn til røykeavdelingen. Han ropte «hei», forteller hun.

Sudprasert sier hun fikk sjokk da hun oppdaget den maskerte mannen, som var iført en hettegenser med et skjerf foran ansiktet. Hun ble ikke roligere da hun oppdaget at han hadde en pistol i hånda.

– Ble helt skjelven
– Jeg ble helt skjelven. Jeg er det fortsatt, forteller hun når vi snakker med henne cirka to timer etter at dramaet er over.

Like etter at han sparket i døra og skrek, snudde han og gikk tilbake til utgangsdøra. Der avfyrte han et skudd ned i bakken, før han forsvant ut.

– Det var ikke noe høyt smell, så jeg tror ikke det var en skikkelig pistol, sier hun.

Hun får støtte av Jens Vidar Stendal. Han var også inne på bingoen da dramaet utspant seg.

– Jeg så med en gang at det ikke var en skikkelig pistol. Hadde det vært det, hadde jeg kastet meg under bordet, sier han.

Har hatt en inne
Politiet hadde en mann inne til avhør onsdag ettermiddag. De mistenkte mannen for å stå bak ranet.

– Vi undersøkte om han hadde alibi og sjekket ham opp mot saken, så langt er han lagt litt på is iforhold til dette, sier politiførstebetjent Lars Nideng ved Ullensaker lensmannskontor til rb.no.

Han forteller at mannen ble sluppet senere onsdag kveld.

– Så langt har vi ingen mistenkte, sier Nideng.

Politiet ber om tips
Politiet var lenge usikre på hva slags våpen det var snakk om. Men etter å ha undersøkt både bingoen og overvåkningsbildene, ble det konkludert med at det trolig ble brukt en gasspistol uten ammunisjon.

Ifølge politiførstebetjent Nideng løp den maskerte mannen i retning togstasjonen og videre til parkeringsplassen på oversiden.

Der stopper alle spor. Politiet er svært interessert i tips.

– Hvis noen har sett noe i området rundt bingoen, stasjonen og parkeringsplassen, er vi veldig interessert i tips, sier politiførstebetjenten.

Les flere saker fra Romerikes Blad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere