RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Er Gud sint på Norge?

Foto: Drammens Tidende
Sist oppdatert:
Pastor Jan Hanvold, som står bak den kristne bevegelsen Visjon Norge, håper at «Guds ild vil frelse byer og bygder over hele landet» i kampen mot abort og motstandere av reservasjonsretten.

(dt.no): Pastoren og redaktøren vakte oppsikt med utsagnet på sin offentlige Facebook-profil torsdag, hvor han antyder at de to branntragediene er resultatet av Guds raseri over motstanden mot regjeringens forslag om reservasjonsretten mot å henvise kvinner til abort.

- Gud er sint på Norge? Har du tenkt på disse tre brannene i løpet av en uke nå. Er det et tegn ifra gud om at vi i Norge må omvende oss? Eller er dette helt tilfeldig? Det er rart å se bilde av Erna Solberg på side 1 i VG, med overskrift 2 «Abort Opprør!» 165 av 187 ordførere sier nei til reservasjonsrett. Og over står det: Verste brann siden krigen: Brent til Jorden.

Les hele innlegget i sin helhet i bildet til nederst i saken, gjengitt i en skjermdump fra Hanvolds facebookprofil.

Pastor Hanvold har også tidligere fått oppmerksomhet etter å ha kalt naturkatastrofer for et tegn fra Gud.

- Blod på hendene

Hanvold er ifølge sin egen profil «en apostel og en mann med en ukomplisert kristen tro». Videre i innlegget skriver han imidlertid følgende:

- Når vi tenker på at de har drept minst 500 tusen foster i mors liv. Vet vi at vi har blod på hendene og dette blodet roper til Gud. (...) Skal vi tolke dette dit hen at vi står fram for en stor vekkelse som vil tenne Guds ild til frelse over byer og bygder her til lands. Jeg håper på det siste, at gud vil utøse sin ånd på en mektig måte over Norge, slik at hele bygder og byer blir berørt av Guds kraft.

Drammens Tidende har forsøkt å oppnå kontakt med Hanvold torsdag ettermiddag og kveld uten hell.

Les flere saker på Drammens Tidende her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere