RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GRAVID? Meksikanske indianerkvinner lurte veldig på magen til Mette-Marit og spurte rett ut om hun var gravid.
GRAVID? Meksikanske indianerkvinner lurte veldig på magen til Mette-Marit og spurte rett ut om hun var gravid. Foto: Lise Åserud (Scanpix)

- Er kronprinsessen gravid?

Sist oppdatert:
Meksikanske indianerkvinner mener hun er det.

(SIDE2): Ifølge Se og Hør som var med under kronprinsparets tur til Mexico i forrige uke, ulmet det igjen opp babyrykter rundt kronprinsesse Mette-Marit (35).

Denne gangen var det en gruppe indianerkvinner paret møtte på Antropologisk museum som ble ekstra nysgjerrige på Mette-Marits mage og spurte rett ut om hun var gravid.

Bladets utsendte til Mexico hadde et våkent øye med kronprinsessen hele veien og skriver i tirsdagens utgave at det er flere tegn som tyder på at kronprinsparet igjen er i lykkelige omstendigheter.

Magesjau
Før helgen ble det kjent at kronprinsparet «lurte» pressekorpset og ble igjen en ekstra dag i Mexico - angivelig fordi Mette-Marit fikk et akutt mageonde etter lunsjen med det meksikanske presidentparet i hovedstaden Mexico by. Men Slottets informasjonssjef ville ikke bekrefte at kronprinsessen var syk.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Løse klær - ingen ring
Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, skal ha fått flere spørsmål fra både meksikanske og norske journalister om Mette-Marit igjen venter barn. Spørsmålene kom fordi hun brukte løstsittende topper og kjoler under besøker der nede, og også fordi ringene hennes igjen er borte fra fingrene hennes.

Kronprinsessen har mang en gang lagt igjen gifteringen hjemme, og på grunn av det varme været i Mexico kan hovne fingre føre til at det er ubehagelig å bruke ring.

Skålte, drakk ikke
På bilder fra den siste offisielle lunsjen ser vi kronprinsparet skåle i hvitvin, men bladets utsendte skal ha lagt merke til at Mette-Marit riktignok skålte, men aldri drakk av sitt glass.

Det har gått rykter, både i inn- og utland, de siste årene om at Mette-Marit igjen venter barn. Men kanskje det denne gangen stemmer?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere