RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et godt smil verdt alt

Sist oppdatert:
Side2-panelet synes pene øyne er med på å gjøre en jente attraktiv. - Der skjuler det seg et humoristisk glimt, lengsel og kjærlighet, sier Bjørn Einar Romøren.

(SIDE2):- En jente bør kunne snakke for seg og opptre litt sofistikert. Hvis jenta samtidig er søt, snill og vakker, blir jeg fort betatt. Jeg liker jenter som stiller interessante spørsmål, og som smiler mye. Et godt smil er mye verdt, sier David Bakke.

Patrick Strøm liker jenter som flørter litt med øynene på avstand og som er mystiske, men samtidig tar initiativ senere til kontakt.

Hva er det første du legger merke til ved en jente?

Simen: -Totalen! Klær, hår, figur også videre. Men jeg er fryktelig glad i pene øyne også.

Bjørn Einar: - Det er forskjellig. Noen ganger kan det være smilet, mens andre ganger kan det være klær, hår eller utseende. Liker å bli litt sjokket av og til med morsomme kommentarer eller spreke stunt, men ikke undervurder et godt glimt i øynene.

Patrick: - Det første jeg legger merke til er utstrålingen. Jeg kan se en fin dame, men hvis hun ser sur og overlegen ut, da hjelper det ikke at hun er strøken. Man kan se mye på ei jente bare ved å se på ansiktet. Smilet viser mye.

David: - Jeg legger først merke til ansiktet. Deretter tar jeg som regel røntgen av resten av kroppen.

Hva er det mest irriterende ved jenter?

Patrick: - At de skal analysere alt, blåse opp minimale ting. Jeg grer ikke alle over en kam, men ofte er det slik.

Bjørn Einar: - Pleier vel å si kjæresten, men heldig vis kan man ikke sette alle i den båsen. Tror jeg må si utålmodighet. Blir sjukt irritert hvis jeg blir mast for mye på, men alle skavanker forsvinner hvis kjærligheten har banket på døra di.

David: - Jenter som alltid skal mene det motsatte av alt. Være negativ til alt positivt og positiv til alt negativt, bare for å ikke «være som alle andre». Det er veldig viktig for meg å ikke følge alle andre, men gjør det ordentlig. Jenter som åpenbart ikke bryr seg om hvordan de ser ut gjør meg også litt trist. For det er så mange søte jenter som kun mangler det lille ekstra for virkelig komme ut.

Simen: - Det at de faktisk har en fin evne til å finne en ny kjæreste ekstremt kort tid etter bruddet. Det overrasker meg hvor normalt det er, og merkelig nok virker det til å gjelde oftere jentene, enn guttene. Hva skal vi tro om deres følelser?

Er dere bevisste på hva dere skriver i en SMS? Er det eventuelt en forskjell på om dere skriver til en jente i forhold til en gutt?

Simen: - Klart det. Enn hvor primitivt og usjarmerende det høres ut, så er det faktisk ganske gøy å sende utfordrende og frekke meldinger.

Bjørn Einar: - Det blir jo feil å komme med kos og klem til gutter, så jeg skriver helt forskjellig til kompiser enn til jenter. Har hørt det så mange ganger at jeg ikke er noe spesielt flink til å skrive meldinger i det hele tatt. Liker det egentlig ikke. Mye bedre å ringe, eller rett og slett møtes. Nærhet og menneskelig kontakt, kan aldri erstattes av noen bokstaver på et display.

David: - Absolutt. Det kan jo sammenlignes med måten man prater til folk personlig. Man vil jo te seg og prate forskjellig til jenter og gutter, «face to face», likeledes i meldinger. Man prøver vel å være litt søtere i meldingene man skriver til jentene tenker jeg.

Patrick: - Ofte går det automatisk når jeg skriver, tenker ikke så mye, tommelen går bare vilt. Men når jeg tenker meg om skriver jeg annerledes til jenter enn gutter, mer kos og klem.

Hva gjør en jente masete?

David: - Når hun ringer og sender meldinger hele tiden. Da blir jeg ofte lei, og prøver å unngå henne litt. For mye av det gode er ikke alltid bra.

Patrick: - Når jeg er opptatt og de maser om noe som man kan ta senere. Hvis de sender tekstmeldinger i ett sett og i tillegg hvis de ikke tar et hint, men fortsetter å henge over skulderen. Og ikke glem fulle jenter, er like udelikate som fulle gutter.

Simen: - En jente er masete når hun ikke holder igjen på noe, og gir alt av seg selv med en gang. Litt mystikk og spenning må det være.

Bjørn Einar: - Det mest irriterende er SMSmania. Abonnementet burde vært ulovlig. Men det er jo selvsagt utrolig koselig å få jentemeldinger. Bare jeg får noen minutter til å svare. Og gjerne for mange enn for få.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere