RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et håpløst plagiat fra en desperat aktør

Administrerende direktør i Tele2, Haakon Dyrnes.
Administrerende direktør i Tele2, Haakon Dyrnes. (Tele2)
Sist oppdatert:
One Call i harnisk over Tele2-stunt.

[Mobilen.no]: Sist uke var One Call ganske så høye i hatten etter at de serverte Gavepakka til det norske folk. Tilbudet lot nye og eksisterende kunder å bruke mobilen fritt ut 2010 for et engangsbeløp pålydende 199 kroner.

Nå har Tele2 lansert et identisk tilbud kalt Superdeal, noe som får One Calls salg- og markedssjef Thomas Sandaker i harnisk:

- Dette vil jeg mildt sagt kalle et håpløst plagiat fra en desperat aktør!!, skriver Sandaker i en e-post til Mobilen.no.

- Utrolig fantasiløst av Tele2. Ikke bare har de mer eller mindre kopiert budskapet vi har brukt i vår pressemelding, men de har faktisk vært frekke nok til å langt på vei blåkopiere grafikken vi bruker på websidene våre, sier Sandaker.

Blåkopi
Det er bare ørsmå forskjeller i tilbudet mellom One Call Gavepakka og Tele2 Superdeal, så at sistnevnte er et kopi hersker det liten tvil om. Tele2 har selv blitt utsatt for det samme da Ludo Mobil lagde blåkopier av abonnementene Sheriff og Flex.

- Når jeg ser alle de kundene som har meldt overgang fra Tele2 til One Call den siste tiden så skjønner jeg jo at de får panikk, men jeg hadde forventet at de skulle være litt mer kreative enn og lage rene kopier av det One Call gjør, sier han.

Lover mer i desember
Sandaker fortsetter å levere stikk til markedsavdelingen til Tele2. På spørsmål om hvorvidt One Call nå vil gjøre endringer i Folkepakka nå som Tele2 Superdeal trolig vil komme bedre ut i Ringepriser, svarer han:

- Når det gjelder Folkepakka-kopien som Tele2 lanserer så blir den ganske stusselig sammenlignet med det vi lanserer i desember.

- Jeg tror ellers at kundene er smartere enn at de hopper på kopier, avslutter Sandaker.

LES OGSÅ:
Tele2 slår One Call Gavepakka med nytt tilbud

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere