*Nettavisen* Nyheter.

- Et minne for livet

Vålerenga inviterte pasienter fra barneklinikken på Rikshospitalet på kamp.

Under lørdagens kamp mot Strømsgodset hadde Vålerenga i samarbeid med Atea, ICA og Hurtigruta invitert pasienter fra barneklinikken på Rikshospitalet til kamp. Pasientene fikk billetter på Hengern hvor det ble servert brus og pølser før kampen.

Initiativtaker Sheena Simensen er ihuga Vålerenga-supporter og sykepleier på avdelingen.

- Da jeg begynte å jobbe for Rikshospitalet i fjor hadde vi besøk av Lyn på avdelingen. Vi ønsket også å involvere Vålerenga og i år har vi lykkes med det, forteller Simensen.

På lørdag var det totalt åtte barn med foreldre på kamp.

- Jeg jobber med kreftsyke barn og dessverre hadde noen for lave blodverdier til å være med denne gangen, men vi håper de får blitt med neste gang, forklarer hun.

Stor entusiasme

Vålerengas gjester fikk se en forrykende kamp på Ullevaal, og 4-1-seieren til hjemmelaget var veldig populært.

- Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra både pasienter og foreldre, sier Simensen.

- Den ene gutten var kjempeentusiastisk. Han plukket opp det Klanen sang og svarte. Det er to år siden sist han var på fotballkamp. Forrige gang synes han kampen var for lang, nå synes han den varte altfor kort. Dette var et minne for livet for alle som var med og jeg tror Vålerenga har fått noen nye supportere.

Barne fikk alle hver sin drakt og hvert sitt skjerf før kampen. Vålerengas samarbeidspartnere Atea, ICA og Hurtigruta bidro til at pasientene fikk en uforglemmelig kveld på Ullevaal.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Inge Wallumrød/engasjert.net

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.