*Nettavisen* Nyheter.

- Et skikkelig kick!

Foto: Elin Reitan (Side2)

Jenny Skavlan hadde med seg kjæresten på catwalken.

19.02.10 18:05

Folketeateret/(SIDE2): Kjendisene strømmet til Folketeateret sent torsdag kveld da WeSc skulle vise sin høst og vinterkolleksjon for 2010/2011. Og på catwalken var det ingen ringere enn Jenny Skavlan og DJ-kjæresten Thomas «Fingern» Gullestad som skapte show - og det til publikums store glede.

Se bilder fra den røde løperen nederst i saken!

- Det var et skikkelig kick å gå på catwalken. Først var jeg litt sånn usikker og nervøs, men så vil man bare gjøre det igjen, sier Skavlan da Side2 møter henne backstage etter visningen.

- Veldig, veldig lærerikt
Skavlan ble tidligere i år kåret til Norges best kledte kvinne av motemagasinet Costume. Hun har ikke mye erfaring fra catwalken, men både hun og kjæresten synes det var gøy å gjøre dette sammen.

- Det var veldig, veldig lærerikt. Det har vært kult å være backstage, som en flue på veggen. Jeg har fått håret fikset, fått lakket og jeg har blitt sminket. Det har vært som en praksisdag, og jeg har lært veldig mye, forklarer Skavlan entusiastisk.

Det svenske klesmerket Wesc, som er en favoritt blant skatere, har i en årrekke sponset mange undergrunnsartister og musikere. Både Skavlan og Gullestad er Wesc-fans, eller Wesc-aktivister som de kaller det.

- Vi er som en stor familie. De bruker jo å sponse musikkfolk, og siden Gullestad er i bransjen så har vi fått vært med på mye. Når følte vi at det var på tide å gi noe tilbake, sier Skavlan.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

- Helt rå
Også Gullestads 16 år gamle søster, Camilla Gullestad, gikk på catwalken og Skavlan skryter uhemmet av den unge modellen.

- Hun har lært meg masse, og hun så jo helt rå ut. Vi hadde fått beskjed om å se alvorlig ut, og når jeg gikk forbi Camilla så hun bare rett forbi meg. Jeg ble litt sånn «Hey, du hilser jo ikke engang», spøker Skavlan.

Camilla Gullestad er fersk i bransjen, men nyter hvert sekund av modell-livet.

- Nå har jeg gått en del visningen de siste ukene, men dette er den beste visningen jeg har gått, avslører hun.

Side2 er til stede på Oslo Fashion Week og holder deg oppdatert på alt som skjer!

SE BILDENE FRA DEN RØDE LØPEREN HER:

2895

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag