RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Trine Lise Austad hadde egentlig ikke tenkt å komme på premierefesten, men dukket opp for å støtte de andre. Her med kjæresten Truls Jensen.
Trine Lise Austad hadde egentlig ikke tenkt å komme på premierefesten, men dukket opp for å støtte de andre. Her med kjæresten Truls Jensen. Foto: Elisabeth Norheim (Side2)

- Et slag i trynet

Sist oppdatert:
Trine Lise ble klippet fra «Glamourjentene», og datteren på 6 år fikk svi.

(SIDE2:) Etter at Trine Lise Austad (24) hadde tilbrakt månedsvis med kamerateamet til TVNorge tett innpå seg i forbindelse med innspillingen til dokumentarserien «Glamourjentene», fant hun ut gjennom en venninne at hun var klippet ut av serien.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Vi var i en bursdag og ei av de andre jentene i Rask Models spurte om jeg skulle være med på TVNorges fotoshoot der de skulle lage introen til serien og sånt. Jeg ante ikke hva hun snakket om, forteller Trine Lise Austad til Side2.

Fikk ikke forklaring
Hun sendte en mail til produksjonsselskapet for å be om en forklaring på hvorfor hun ikke hadde fått beskjed om fotoshootet.

- Da fikk jeg bare en mail tilbake der de sa at jeg dessverre hadde blitt klippet ut av serien. «Det er bare sånn som skjer» skrev de, uten å gi noe mer forklaring. Jeg synes det var et slag i trynet at jeg måtte finne det ut på den måten, raser glamourmodellen.

Ble ikke trodd på skolen
Verst føler hun allikevel at det var for hennes seks år gamle datter.

- Hun gledet seg så voldsomt til å komme på TV, og da de ikke trodde henne på skolen hadde hun bare sagt at de fikk bare vente og se. Og så blir hun bare klippet bort! Hun var så skuffet, forteller Austad.

Se bilder fra premierefesten nederst i saken

- Jeg hadde involvert både venner, familie og jobben i filmingen og synes bare det er så dårlig gjort at de ikke sa fra på en ordentlig måte på et tidligere tidspunkt, hadde det nok ikke vært så sårt, forteller hun.

Tilfeldig
Helene Rask forstår reaksjonen til Trine Lise, men forklarer at utvelgelsen var ganske tilfeldig.

- Jeg har ikke hatt noen medvirkning på hvem som har fått være med, men jeg skjønner også at de trenger gode historier, sier hun.

Ikke plass
Også produsent og initiativtaker Hilde Skofteland skjønner skuffelsen.

- Vi hadde rett og slett ikke plass til alle i serien, og noen er nok med mindre enn de håpet på, innrømmer hun.

- Trine Lise ga virkelig av seg selv, og var utrolig hyggelig å jobbe sammen med, men det passet ikke inn i helheten. I forhold til dramaturgi og fortelling så måtte vi kutte noen scener.

- Jeg skjønner godt at hun hadde gledet seg og at hun var veldig skuffa over å få vite det så sent, men det tar utrolig lang tid å klippe til 8 timer med dokumentarfilm. Noen slike valg må rett og slett gjøres, forklarer hun.

Ikke gå glipp av de siste kjendisnyhetene.Send SLADDER START til 1930 (tjenesten koster kr 4 pr mottatte sms).

Se «Glamourjentene» på TVNorge torsdag klokken 20.30

1663

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere