- Etter samlivsbruddet skaffet jeg damer som ikke lager bråk

Foto: Stig Nilsson (Fredriksstad Blad)

- De er billige i drift og holder meg med selskap uten å krangle, sier Leif Paulsen (64), lykkelig samboer med sitt lettkledde dame-harem i hagen.

23.08.13 10:55

Han har dessuten en fjerde dame innendørs, skriver Fredriksstad Blad.

Parykktyv på ferde
- Hun er roligere enn de andre, og får være inne hele året, sier Leif Paulsen, som på grunn av sine fire damer opplever både nesten-ulykker i trafikken forbi huset på Gunnelandet i Fredrikstad, og snikende parykktyver om natten.

- Folk er nær ved å kjøre av veien her, når de får øye på utstillings-damene i hagen. Det kommer turister hit for å fotografere, noen helt fra Tyskland, og mine fire utstillingsdukker skaper i det hele tatt en fin kommunikasjon, både med venner, naboer og tilreisende, sier Leif Paulsen.

- Vet du hvem som snek seg inn og stjal den ene damens parykk?

- Nei, men folk har jo så mange slags legninger, ler han.

Kostet noen hundrelapper
- Det er ikke en sånn kvinne-fetisj som vi ser på TV du lever ut?

- Nei, nei, skratter dame-eieren.

- Det er ren humor og underholdning. De har jo harem nede i andre land også, så hvorfor ikke her hjemme, spør han.

- Jeg innrømmer at det er mye lettere å ha med disse damene å gjøre, enn mange av dem jeg har vært sammen med gjennom livet, legger han til.

- Det er mye bedre å ha fire, snille damer til 700 kroner, enn en grinete kone, sier han.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Stig Nilsson

- De er enige i alt jeg sier, de krangler aldri, de spiser ingenting, koster i det hele tatt ikke fem flate øre, og de skal holde meg med selskap resten av livet. Bedre kan jo ikke samlivet bli, sier Leif Paulsen.

Forholdet tok slutt
- De fire damene ble anskaffet fordi?

- Etter et samlivsbrudd ville jeg skaffe meg damer som ikke lagde bråk.

- Kameraten min og jeg kom på å annonsere i avisen etter utstilllingsdukker. Vi fikk en masse svar. Folk ville selge både hele og halve damer. Vi kjøpte fire, den ene kostet en hundrelapp, og de andre tre et par hundre kroner hver.

- Men her er det jo toppløst, og litt sånn halv-pornografisk?

- Ja, da. Kameraten min er sex-fiksert. Det er han som har kledd på dem. Men så er det jo bekledningen som gjør at de får slik oppmerksomhet også ¿

Filosofisk og kunstinteressert
Leif Paulsen har vært altmulig-mann, har bakgrunn fra arbeidslivet som både visergutt, fra bygningsindustrien, sjømannskap og mye annet - og har blant annet vært teknisk tegner i on-shore oljebransjen. I årevis har han også stått på valglisten til Bymiljølista, og møter fremdeles på medlemsmøtene. Han er i dag uføretrygdet, og bruker tid på å holde oppe interessen for kunst, og er opptatt av filosofi.

Tidligere malte han også figurative landskapsbilder.

- Jeg liker å lese filosofiske tekster, som gjør at jeg kan bruke tid på å tenke, sier den joviale huseieren på Gunnelandet på Gressvik.

Av med buksene på pub
Men han er også kjent som vågal humørspreder.

Besøker han en bestemt kro på Gressvik i det rette humøret, kan flere bevitne at Paulsen kan finne på å dra ned buksene, etter at han på forhånd har utstyrt seg med knallgul truse med bilde av en mann bakpå.

- Jeg liker å finne på sprø ting. Det får jo folk til å le, og det er da ikke skadelig, mener han.

SE VIDEO: Han ville skaffe seg damer som ikke lager bråk

HTML EMBED

Les flere saker i Fredriksstad Blad

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.