RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Få 14 kr. gratis

Sist oppdatert:
Her kan du se meglerhuset ABG Sundal Colliers forslag til å skaffe deg gratis penger ved å kjøpe en Røkke-aksje
I en ny analyse fra meglerhuset ABG Sundal Collier anbefales kundene til å handler raskt, hvis de ønsker å få 14 kroner pr. aksje gratis.

Muligheten har oppstått i etterkant av fusjonen mellom Aker og Kværner. 14 kroner pr. aksje vil bli gitt i utbytte til aksjonærene i det fusjonerte selskapet.

- Å få kontanter ut fra en enhet som er verdsatt med en stor rabatt i forhold til NAV (den verdijusterte egenkapitalen red. anm.) er en mulighet som er for attraktiv til å gå glipp av, skriver meglerhuset til sine kunder.

ABG Sundal Collier-analytikerne mener at Aker-aksjen handles til en rabatt på 22 prosent i forhold til den verdijusterte egenkapitalen i balansen i tredje kvartalsrapporten. Denne inkluderer effektene fra Aker Drilling, Aker Hus, Kværner-fusjonen og utbytte. Rabatten er høyere i Aker enn i sammenlignbare svenske investeringsselskaper, mener ABG Sundal Collier.

ABG Sundal Collier har en kjøpsanbefaling på Aker-aksjen. Kursmålet er satt til 220 kroner, mens Aker handles til 208 kroner pr. aksje på Oslo Børs.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 220 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 7. desember 2006

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere