Gå til sidens hovedinnhold

- Få en orgasme hver dag

Sex- og samlivsekspert forteller hvordan du får et mer sexy 2010.

(SIDE2): Den svenske sex-og samlivseksperten Katerina Janouch kommer med en tydelig oppfordring. Hun mener man bør få en orgasme hver dag – enten alene eller sammen med en partner.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

I den svenske avisen Expressen oppfordrer hun også til å fantasere mer om sex, da dette skal gi deg både et bedre og rikere sexliv. I tillegg mener hun daglig mosjon er bra for både deg og sexlivet ditt.

Negativitet dreper lysten
Man skal derimot unngå å tenke negativt, da dette drar ned både forholdet og sexlivet. Humøret og lysten faller om du lar negativiteten ta over, og hun oppfordrer til å se løsninger istedenfor problemer.

Janouch mener også at ved å akseptere seg selv og egen kropp blir også sexlivet bedre. Hun påpeker at det er mange som er misfornøyde med sin egen kropp – og hun oppfordrer isteden folk til å heller være takknemlige. Da får man en mer harmonisk hverdag mener hun.

- Aksepter din kropp og drøm ikke om hvordan du kommer til å se ut når du har gått ned ti kilo. Glem ikke å lytte på og ta innpå deg andres tanker. I en relasjon må man kunne tenke seg om og ikke bare kjøre på i samme hjulspor, det gjelder både kjærligheten og sexen, sier hun til avisen.

Hun har konkrete råd for hva man skal gjøre for å få et mer sexy 2010.

Mosjoner– Det får deg til å føle deg bedre, og du får også et bedre sexliv.

Skriv flere kjærlighetsbrev– Skriv virkelige brev på papir, og gi eller send disse til din partner.

Kjøp en ny sexleke– eller din første om du ikke allerede har en. Prøv gjerne noe du ikke har testet før.

Prøv langsom sex– Kamasutra og tantrisk sex er eksempler på dette. Nyt den forsiktige berøringen.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto