RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Få på deg beltet!

Sist oppdatert:
Ungdomsstjernen får gjennomgå i USA.

(SIDE2): Miley Ray Cyrus får kjeft for å ha kjørt bil uten bilbelte, skriver Us Magazine.

15-åringen er en av Disneys største stjerner for tiden, og er også datter av Billy Ray Cyrus. Cyrus spiller den populære artisten Hannah Montana, og TV-serien har millioner av fans verden over.

I hennes 3D Disney-film «Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert» blir hun filmet mens hun sitter i baksetet på en Range Rover uten setebelte. Ved siden av henne sitter pappa Billy, også han uten setebelte.

Det har fått mange amerikanere til å reagere, ettersom hun har så stor påvirkning på ungdommer verden over.

- Det virker som om Miley, faren og Disney hadde en perfekt anledning til å hjelpe å fortelle ungdommer hvor viktig det er å bruke belte, skriver en blogger på sin side.

Ifølge Consumer Reports' hjemmeside hadde 65 prosent av alle amerikanske ungdommer mellom 13 og 15 som ble drept i ulykker i 2006 ikke setebelte på.

Også her i Norge har medier og organisasjoner reagert i lignende tilfeller, kanskje spesielt da kronprins Haakon ble fotografert i en båt uten livvest.

Les mer:Kongen støtter Haakon

Filmen «Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert» har blitt en stor suksess og kommer visstnok på kino i Norge.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere