RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hommedal, Marit (SCANPIX)

- Få sier nei til å bli lurt

Sist oppdatert:
Ørjan Burøe skal lure folk hver morgen fem dager i uken. Hør det her.

(SIDE2:) «Genius is one per cent , ninety-nine per cent perspiration», sa Thomas A. Edison. Det er litt slik komiker og programleder i Radio1, Ørjan Burøe, føler seg også når han tar telefoner for å lure folk over det ganske land.

Original luremaker
Denne uken har kanalen tatt frem den originale Luringen igjen etter noen års hvile. I mellomtiden har Ørjan Burøe lurt folk i «Judas» på NRK, og også P4 har startet sin egen lureringerunde på morgenkvisten

Hør Burøe lure strømleverandøren her

Frokostshowet har imidlertid satt seg en ambisiøs plan i og med at Ørjan Burøe og hans medprogramledere skal lure et menneske hver dag.

Redde venner
- Vi får mye igjen fra lytterne og jeg får veldig lite fra venner og bekjente. De er redd for å bli lurt selv, opplyser Ørjan til Side2. Det er opp til de som blir lurt selv om de vil tillate at opptaket blir sendt på lufta.

- Noen sier nei, men de fleste sier ja. Og så har du de litt håpløse som sier nei, og ringer tilbake en time etterpå og spør om de kan få lydklippet, sier Burøe.

Enkelte ganger strømmer Luringene inn og andre ganger er det nærmest helt umulig å få noe ut av noen.

- Men jeg liker å lure mennesker. Jeg har gjort det i mange år. Så folk må bare ringe meg om de vil ha noen ideer til 1. april, sier Ørjan Burøe.

SJEKK OGSÅ: NAV-ansatte vet ikke hvor de jobber

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere